Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 198 << Previous 1 2 3 4    Next >>

2023
1 Fylling-Jensen, Øyvind.
Bærekraftig fôr. Webinar for alle ansatte i Nofima; 2023-02-01 - 2023-02-01
NOFIMA Untitled
 
2 Fylling-Jensen, Øyvind.
Det store bildet og de viktigste trendene for matnæringene. Cerealfagdagen; 2023-03-08 - 2023-03-08
NOFIMA Untitled
 
3 Fylling-Jensen, Øyvind.
Det store bildet og de viktigste trendene for matnæringene. Pensjonistakademiet NMBU; 2023-04-27 - 2023-04-27
NOFIMA Untitled
 
4 Fylling-Jensen, Øyvind.
Informasjonsmøte status Nofima. Informasjonsmøter Nofima; 2023-04-17 - 2023-04-19
NOFIMA Untitled
 
5 Fylling-Jensen, Øyvind.
Kommer til å savne Tromsø. Avisa Nordlys [Newspaper] 2023-06-05
NOFIMA Untitled
 
6 Fylling-Jensen, Øyvind.
Står norsk havbruk foran en skillevei ?. Møte i Bekkelaget Rotary; 2023-02-27 - 2023-02-27
NOFIMA Untitled
 
7 Fylling-Jensen, Øyvind.
Velkommen til ledersamling. Ledersamling i Nofima; 2023-03-14 - 2023-03-15
NOFIMA Untitled
 
8 Fylling-Jensen, Øyvind.
Velkommen til Nofima - introduksjon. Introduksjon nyansatte; 2023-03-13 - 2023-03-13
NOFIMA Untitled
 
2022
9 Fylling-Jensen, Øyvind.
Fra grunnfinansiering til verdiskaping. Abelia Open; 2022-06-02 - 2022-06-02
NOFIMA Untitled
 
10 Fylling-Jensen, Øyvind.
Hva betyr megatrendene for norsk matindustri?. Næringsmiddeldagene i Kristiansand; 2022-06-15 - 2022-06-15
NOFIMA Untitled
 
11 Fylling-Jensen, Øyvind.
Introduction to Nofima. Møte mellom Nofima og den Sør-Afrikanske ambassade; 2022-03-14 - 2022-03-14
NOFIMA Untitled
 
12 Fylling-Jensen, Øyvind.
Klimakrise, matsikkerhet og alternative proteiner. Hvilke trender ser vi?. Future Foods konferansen; 2022-09-13 - 2022-09-13
NOFIMA Untitled
 
13 Fylling-Jensen, Øyvind.
Koronapandemiens påvirkning på matsystemet. Forelesning for veterinærstudenter, NMBU; 2022-08-29 - 2022-08-29
NOFIMA Untitled
 
14 Fylling-Jensen, Øyvind.
Krisehåndtering, Styrets og daglig leders ansvar. Møte i Styrenettverket; 2022-09-09 - 2022-09-09
NOFIMA Untitled
 
15 Fylling-Jensen, Øyvind.
Matkrisen og fremtidens mat. Presentasjon for Norilia; 2022-05-23 - 2022-05-23
NOFIMA Untitled
 
16 Fylling-Jensen, Øyvind.
Matkrisen og fremtidens mat. Møte i Bekkelaget Rotary; 2022-11-08 - 2022-11-08
NOFIMA Untitled
 
17 Fylling-Jensen, Øyvind.
Matkrisen og fremtidens mat. Presentasjon for Bioco; 2022-09-08 - 2022-09-08
NOFIMA Untitled
 
18 Fylling-Jensen, Øyvind.
Matkrisen og fremtidens mat. Presentasjon for Innovasjonsutvalget - NHO Mat og drikke; 2022-06-14 - 2022-06-14
NOFIMA Untitled
 
19 Fylling-Jensen, Øyvind.
Nofima i det store bildet. Sammen 2022; 2022-08-17 - 2022-08-18
NOFIMA Untitled
 
20 Fylling-Jensen, Øyvind.
Nofima og fremtidens mat. Presentasjon for styret i Animalia; 2022-05-19 - 2022-05-19
NOFIMA Untitled
 
21 Fylling-Jensen, Øyvind.
Ny mat - insekter, alger, syntetisk melk og kjøtt, hvor viktig blir dette?. Veterinærdagene 2022; 2022-03-24 - 2022-03-24
NOFIMA Untitled
 
22 Fylling-Jensen, Øyvind.
Om fremtidens mat: Hvilken rolle spiller teknologiutviklingen?. Presentasjon InNOBox; 2022-06-14 - 2022-06-14
NOFIMA Untitled
 
23 Fylling-Jensen, Øyvind.
Presentasjon til Miljøpartiet De Grønne - MDG. Møte med MDG; 2022-01-26 - 2022-01-26
NOFIMA Untitled
 
24 Fylling-Jensen, Øyvind.
Tre råd til Forskningsrådetes nye styreleder Kristin Halvorsen (Debattinnlegg). Forskersonen.no 2022
NOFIMA Untitled
 
25 Fylling-Jensen, Øyvind.
Trender å følge med på - Fremtidens matproduksjon. Presentasjon for Gjensidige forsikring; 2022-03-17 - 2022-03-17
NOFIMA Untitled
 
26 Fylling-Jensen, Øyvind.
Trends to follow in global food production. Masterclass lecture –University College Twente; 2022-02-11 - 2022-02-11
NOFIMA Untitled
 
27 Fylling-Jensen, Øyvind.
Verdien av matforskning. Mat og marked 2022; 2022-09-07 - 2022-09-07
NOFIMA Untitled
 
28 Fylling-Jensen, Øyvind.
Welcome to Nofima. Besøk fra den Sør-Afrikanske ambassaden; 2022-11-01 - 2022-11-01
NOFIMA Untitled
 
29 Fylling-Jensen, Øyvind.
Welcome to Nofima, visit from Luke. Møte mellom Nofima og Luke; 2022-11-10 - 2022-11-10
NOFIMA Untitled
 
30 Fylling-Jensen, Øyvind.
Welcome to Virginijus Sinkevičius, EU Commissioner for Environment, Oceans and Fisheries. Møte Nofima - EU Commissioner for Environment, Oceans and Fisheries; 2022-05-09 - 2022-05-09
NOFIMA Untitled
 
31 Kristiansen, Merete N.; Fylling-Jensen, Øyvind; Olsen, Dag Rune; Hansen, Hanne Elenora Solheim.
En drivkraft i det grønne skiftet. Nordlys 2022 p. 26-26
AKVAPLAN NOFIMA NORD UiT Untitled
 
32 Rønning, Sissel Beate; Fylling-Jensen, Øyvind.
Matteknologi - en milliardindustri. Nationen 2022
NOFIMA Untitled
 
2021
33 Fylling-Jensen, Øyvind.
Bærekraftig mat til alle. Nofima Sunndalsøra 50 år; 2021-11-08
NOFIMA Untitled
 
34 Fylling-Jensen, Øyvind.
Digital Process Optimazation. Ocean Cluster Canada; 2021-04-01
NOFIMA Untitled
 
35 Fylling-Jensen, Øyvind.
Fremtidens mat. Nordlys 2021 p. 38-
NOFIMA Untitled
 
36 Fylling-Jensen, Øyvind.
Fremtidens matproduksjon. Medlemsmøte i Nordberg Rotary; 2021-02-15
NOFIMA Untitled
 
37 Fylling-Jensen, Øyvind.
Fremtidens matproduksjon: - Står vi foran et paradigmeskifte?. Norsk Veterinærtidsskrift 2021 ;Volume 133.(2) p. 110-113
NOFIMA Untitled
 
38 Fylling-Jensen, Øyvind.
Fremtidents matproduksjon. Miljøkonferansen Sunndsalsøra; 2021-09-02
NOFIMA Untitled
 
39 Fylling-Jensen, Øyvind.
From research to market - A road full of challanges. Web lecure Atlas program; 2021-02-11
NOFIMA Untitled
 
40 Fylling-Jensen, Øyvind.
Frontier Developments on Aquaculture Genetics and Feed Optimization. Aquaculture Innovation Webinar II- Breaking New Grounds; 2021-04-22
NOFIMA Untitled
 
41 Fylling-Jensen, Øyvind.
Globale trender - forbruker holdninger og matproduksjon i endring. AgTech 2021; 2021-11-11
NOFIMA Untitled
 
42 Fylling-Jensen, Øyvind.
How to make an industry from marine biotechnology. 4th edition Blue Bio Value Acceleration; 2021-11-16
NOFIMA Untitled
 
43 Fylling-Jensen, Øyvind.
Hva betyr megatrendene for norsk matindustri. Arendalsuka; 2021-08-16
NOFIMA Untitled
 
44 Fylling-Jensen, Øyvind.
Hvordan påvirkes matsystemet av koronapandemien?. Norsk Veterinærtidsskrift 2021 ;Volume 133.(4) p. 246-251
NOFIMA Untitled
 
45 Fylling-Jensen, Øyvind.
Hvordan ser fremtiden ut for norsk mat og matproduksjon etter koronaen ?. Litteraturhuset; 2021-09-01
NOFIMA Untitled
 
46 Fylling-Jensen, Øyvind.
Koronapandemiens påvirkning på matsystemet. Forelesning NMBU; 2021-08-30
NOFIMA Untitled
 
47 Fylling-Jensen, Øyvind.
Plantebasert mat i et bærekraftsperspektiv. Cerealfagdagen; 2021-03-11
NOFIMA Untitled
 
48 Fylling-Jensen, Øyvind.
Presentasjon av Nofima. Møte med kgl. Norsk ambassade Irland; 2021-01-22
NOFIMA Untitled
 
49 Fylling-Jensen, Øyvind.
Presentasjon av Nofima. SPINN - Unge stemmer; 2021-09-15
NOFIMA Untitled
 
50 Fylling-Jensen, Øyvind.
Seks trender for fremtidens mat. Morgendagens by - en podcastserie [Internet] 2021-05-11
NOFIMA Untitled
 
    Show next list