2023
|
1. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Bærekraftig fôr. Webinar for alle ansatte i Nofima; 2023-02-01 - 2023-02-01 NOFIMA
Untitled
|
|
2. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Det store bildet og de viktigste trendene for matnæringene. Cerealfagdagen; 2023-03-08 - 2023-03-08 NOFIMA
Untitled
|
|
3. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Det store bildet og de viktigste trendene for matnæringene. Pensjonistakademiet NMBU; 2023-04-27 - 2023-04-27 NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Informasjonsmøte status Nofima. Informasjonsmøter Nofima; 2023-04-17 - 2023-04-19 NOFIMA
Untitled
|
|
5. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Kommer til å savne Tromsø. Avisa Nordlys [Newspaper] 2023-06-05 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Står norsk havbruk foran en skillevei ?. Møte i Bekkelaget Rotary; 2023-02-27 - 2023-02-27 NOFIMA
Untitled
|
|
7. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Velkommen til ledersamling. Ledersamling i Nofima; 2023-03-14 - 2023-03-15 NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Velkommen til Nofima - introduksjon. Introduksjon nyansatte; 2023-03-13 - 2023-03-13 NOFIMA
Untitled
|
2022
|
9. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Fra grunnfinansiering til verdiskaping. Abelia Open; 2022-06-02 - 2022-06-02 NOFIMA
Untitled
|
|
10. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Hva betyr megatrendene for norsk matindustri?. Næringsmiddeldagene i Kristiansand; 2022-06-15 - 2022-06-15 NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Introduction to Nofima. Møte mellom Nofima og den Sør-Afrikanske ambassade; 2022-03-14 - 2022-03-14 NOFIMA
Untitled
|
|
12. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Klimakrise, matsikkerhet og alternative proteiner. Hvilke trender ser vi?. Future Foods konferansen; 2022-09-13 - 2022-09-13 NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Koronapandemiens påvirkning på matsystemet. Forelesning for veterinærstudenter, NMBU; 2022-08-29 - 2022-08-29 NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Krisehåndtering, Styrets og daglig leders ansvar. Møte i Styrenettverket; 2022-09-09 - 2022-09-09 NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Matkrisen og fremtidens mat. Presentasjon for Norilia; 2022-05-23 - 2022-05-23 NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Matkrisen og fremtidens mat. Møte i Bekkelaget Rotary; 2022-11-08 - 2022-11-08 NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Matkrisen og fremtidens mat. Presentasjon for Bioco; 2022-09-08 - 2022-09-08 NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Matkrisen og fremtidens mat. Presentasjon for Innovasjonsutvalget - NHO Mat og drikke; 2022-06-14 - 2022-06-14 NOFIMA
Untitled
|
|
19. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Nofima i det store bildet. Sammen 2022; 2022-08-17 - 2022-08-18 NOFIMA
Untitled
|
|
20. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Nofima og fremtidens mat. Presentasjon for styret i Animalia; 2022-05-19 - 2022-05-19 NOFIMA
Untitled
|
|
21. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Ny mat - insekter, alger, syntetisk melk og kjøtt, hvor viktig blir dette?. Veterinærdagene 2022; 2022-03-24 - 2022-03-24 NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Om fremtidens mat: Hvilken rolle spiller teknologiutviklingen?. Presentasjon InNOBox; 2022-06-14 - 2022-06-14 NOFIMA
Untitled
|
|
23. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Presentasjon til Miljøpartiet De Grønne - MDG. Møte med MDG; 2022-01-26 - 2022-01-26 NOFIMA
Untitled
|
|
24. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Tre råd til Forskningsrådetes nye styreleder Kristin Halvorsen (Debattinnlegg). Forskersonen.no 2022 NOFIMA
Untitled
|
|
25. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Trender å følge med på - Fremtidens matproduksjon. Presentasjon for Gjensidige forsikring; 2022-03-17 - 2022-03-17 NOFIMA
Untitled
|
|
26. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Trends to follow in global food production. Masterclass lecture –University College Twente; 2022-02-11 - 2022-02-11 NOFIMA
Untitled
|
|
27. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Verdien av matforskning. Mat og marked 2022; 2022-09-07 - 2022-09-07 NOFIMA
Untitled
|
|
28. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Welcome to Nofima. Besøk fra den Sør-Afrikanske ambassaden; 2022-11-01 - 2022-11-01 NOFIMA
Untitled
|
|
29. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Welcome to Nofima, visit from Luke. Møte mellom Nofima og Luke; 2022-11-10 - 2022-11-10 NOFIMA
Untitled
|
|
30. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Welcome to Virginijus Sinkevičius, EU Commissioner for Environment, Oceans and Fisheries. Møte Nofima - EU Commissioner for Environment, Oceans and Fisheries; 2022-05-09 - 2022-05-09 NOFIMA
Untitled
|
|
31. |
Kristiansen, Merete N.; Fylling-Jensen, Øyvind; Olsen, Dag Rune; Hansen, Hanne Elenora Solheim. En drivkraft i det grønne skiftet. Nordlys 2022 p. 26-26 AKVAPLAN NOFIMA NORD UiT
Untitled
|
|
32. |
Rønning, Sissel Beate; Fylling-Jensen, Øyvind. Matteknologi - en milliardindustri. Nationen 2022 NOFIMA
Untitled
|
2021
|
33. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Bærekraftig mat til alle. Nofima Sunndalsøra 50 år; 2021-11-08 NOFIMA
Untitled
|
|
34. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Digital Process Optimazation. Ocean Cluster Canada; 2021-04-01 NOFIMA
Untitled
|
|
35. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Fremtidens mat. Nordlys 2021 p. 38- NOFIMA
Untitled
|
|
36. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Fremtidens matproduksjon. Medlemsmøte i Nordberg Rotary; 2021-02-15 NOFIMA
Untitled
|
|
37. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Fremtidens matproduksjon: - Står vi foran et paradigmeskifte?. Norsk Veterinærtidsskrift 2021 ;Volume 133.(2) p. 110-113 NOFIMA
Untitled
|
|
38. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Fremtidents matproduksjon. Miljøkonferansen Sunndsalsøra; 2021-09-02 NOFIMA
Untitled
|
|
39. |
Fylling-Jensen, Øyvind. From research to market - A road full of challanges. Web lecure Atlas program; 2021-02-11 NOFIMA
Untitled
|
|
40. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Frontier Developments on Aquaculture Genetics and Feed Optimization. Aquaculture Innovation Webinar II- Breaking New Grounds; 2021-04-22 NOFIMA
Untitled
|
|
41. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Globale trender - forbruker holdninger og matproduksjon i endring. AgTech 2021; 2021-11-11 NOFIMA
Untitled
|
|
42. |
Fylling-Jensen, Øyvind. How to make an industry from marine biotechnology. 4th edition Blue Bio Value Acceleration; 2021-11-16 NOFIMA
Untitled
|
|
43. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Hva betyr megatrendene for norsk matindustri. Arendalsuka; 2021-08-16 NOFIMA
Untitled
|
|
44. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Hvordan påvirkes matsystemet av koronapandemien?. Norsk Veterinærtidsskrift 2021 ;Volume 133.(4) p. 246-251 NOFIMA
Untitled
|
|
45. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Hvordan ser fremtiden ut for norsk mat og matproduksjon etter koronaen ?. Litteraturhuset; 2021-09-01 NOFIMA
Untitled
|
|
46. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Koronapandemiens påvirkning på matsystemet. Forelesning NMBU; 2021-08-30 NOFIMA
Untitled
|
|
47. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Plantebasert mat i et bærekraftsperspektiv. Cerealfagdagen; 2021-03-11 NOFIMA
Untitled
|
|
48. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Presentasjon av Nofima. Møte med kgl. Norsk ambassade Irland; 2021-01-22 NOFIMA
Untitled
|
|
49. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Presentasjon av Nofima. SPINN - Unge stemmer; 2021-09-15 NOFIMA
Untitled
|
|
50. |
Fylling-Jensen, Øyvind. Seks trender for fremtidens mat. Morgendagens by - en podcastserie [Internet] 2021-05-11 NOFIMA
Untitled
|