2024
|
1. |
Johannessen, Tom Chr.. Råvaren-hva blir det av et storfeslakt. MR-Mat 2024; 2024-02-13 - 2024-02-14 NOFIMA
Untitled
|
2023
|
2. |
Hægermark, Wenche Aale; Johannessen, Tom Chr.. Helhetstankegang i ett og alt. Nationen [Newspaper] 2023-05-24 NOFIMA
Untitled
|
|
3. |
Johannessen, Tom Chr.. Dagens farseprodukter, muligheter for utvikling. Klyngen Fremtidsmat og klyngen Norwegian Seaweeds sitt farseseminar; 2023-09-25 - 2023-09-25 NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Johannessen, Tom Chr.. Enhetsopperasjoner ved pølseproduksjon. MVI280 Prosessteknologi I; 2023-04-17 - 2023-04-17 NOFIMA
Untitled
|
|
5. |
Johannessen, Tom Chr.. Hvordan lage spekematprodukter. Bokken dagen 2023; 2023-09-07 - 2023-09-07 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Johannessen, Tom Chr.. Kjøttråstoff, ingredienser og metodikk ved pølseproduksjon.. MVI280 Prosessteknologi I; 2023-04-17 - 2023-04-17 NOFIMA
Untitled
|
|
7. |
Johannessen, Tom Chr.; Andersen, Nina. Den beste julematen. VG [Newspaper] 2023-11-29 NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Johannessen, Tom Chr.; Eide, Svein-Erik; Sleipnes, Per Arne. – For mange direkte useriøse produkttester. Kjøttbransjens landsforbund [Internet] 2023-12-18 NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Johannessen, Tom Chr.; Mariussen, Helene. Slik unngår du den hvite væsken. vg.no [Newspaper] 2023-11-10 NOFIMA
Untitled
|
|
10. |
Mariussen, Helene; Johannessen, Tom Chr.. Steke kylling: Slik unngår du den hvite væsken. godt.no [Internet] 2023-10-27 NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Sleipnes, Per A.; Johannessen, Tom Chr.. Mye uberettiget og usaklig kritikk av pinnekjøttkvalitet. Kjøttbransjen [Newspaper] 2023-12-22 NOFIMA
Untitled
|
2022
|
12. |
Axelsson, Lars Torsten; Johannessen, Tom Chr.; Øvrum Gaarder, Mari; Grøvlen, Magnhild Seim. Åpnet døra til kunnskap og forskning. Valdres Natuir og kulturpark [Internet] 2022-04-08 NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Grimsby, Sveinung; Johannessen, Tom Chr.; Sahlstrøm, Stefan. Hvorfor etterligner vegetarmaten kjøtt?. forskning.no, fagpressenytt.no [Internet] 2022-10-11 NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Johannessen, Tom Chr.. Fra hudpleiesalong til gårdsslakteri. Nationen [Newspaper] 2022-06-14 NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Johannessen, Tom Chr.. Gjør suksess med spekemat av kjekjøtt. kjottbransjen.no [Internet] 2022-12-02 NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Johannessen, Tom Chr.. Krevende jobb for dommerne. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-05-24 NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Johannessen, Tom Chr.. NM i Kjøttprodukter besøkte svensk mesterskap i chark. Kjøttbransjen [Internet] 2022-11-09 NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Johannessen, Tom Chr.. Pølseseminar på Bokken-dagene. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-08-31 NOFIMA
Untitled
|
|
19. |
Johannessen, Tom Chr.. Vi blir flere og flere mennesker i verden. Alle skal ha mat. Da kan vi ikke kaste vrak på kjøttet.. nofima.no; Arendals Tidende [Internet] 2022-01-25 NOFIMA
Untitled
|
|
20. |
Johannessen, Tom Chr.; Carlehög, Mats; Myhrer, Kristine S.. Kompetanseheving for NM-staben. kjottbransjen.no [Internet] 2022-11-11 NOFIMA
Untitled
|
|
21. |
Johannessen, Tom Chr.; Rødbotten, Rune. Hva er en god pølse?. forskning.no, fagpressenytt.no, abcnyheter.no [Internet] 2022-10-27 NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Johannessen, Tom Chr.; Rødbotten, Rune. Kjøtt tilpasset eldre. Næringsnytte 2022 ;Volume 12. p. 14-15 NOFIMA
Untitled
|
|
23. |
Johannessen, Tom Chr.; Rødbotten, Rune. Storfekjøtt tilpasses eldre via mekanisk mørning. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-10-13 NOFIMA
Untitled
|
|
24. |
Johannessen, Tom Chr.; Rødbotten, Rune. Utfordringer og muligheter med lokal slakting. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-08-31 NOFIMA
Untitled
|
|
25. |
Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr.. Eldre trenger mer proteinrik kost. bondebladet.no, fagpressenytt.no [Internet] 2022-11-09 NOFIMA
Untitled
|
|
26. |
Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr.. Forskarar meiner mørare kjøtt kan gi eldre meir proteinrik kost. Nationen [Newspaper] 2022-11-14 NOFIMA
Untitled
|
|
27. |
Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr.. Making beef more tender: Elderly people need meat they can chew. partner.sciencenorway.no [Internet] 2022-11-18 NOFIMA
Untitled
|
|
28. |
Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr.. Processing meat cuts for ageing populations: ‘Meat is an important source of protein, but many struggle to chew and digest it'. foodnavigator.com, agedplus.co.nz [Internet] 2022-11-18 NOFIMA
Untitled
|
|
29. |
Varela, Paula; Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr.. Eldre trenger mer proteinrik kost. Fagpressenytt [Internet] 2022-11-09 NOFIMA
Untitled
|
|
30. |
Varela, Paula; Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr.. Eldre trenger proteinrik kost, mørere kjøtt kan være løsningen. Byavisadrammen; Byavisatonsberg; NTB Kommunikasjon; Nofima [Internet] 2022-11-09 NOFIMA
Untitled
|
|
31. |
Varela, Paula; Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr.. Eldre trenger proteinrik kost, mørere kjøtt kan være løsningen. Radio Nordkapp [Radio] 2022-11-09 NOFIMA
Untitled
|
2021
|
32. |
Johannessen, Tom Chr.. Den beste ferdigmaten. VG [Newspaper] 2021-12-16 NOFIMA
Untitled
|
|
33. |
Johannessen, Tom Chr.. Garden Oppheim rekordraskt ute med NM-påmelding. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2021-10-15 NOFIMA
Untitled
|
|
34. |
Johannessen, Tom Chr.. I dag lukter det pinnekjøtt i Gamle Oslo. kjottbransjen.no [Internet] 2021-10-14 NOFIMA
Untitled
|
|
35. |
Johannessen, Tom Chr.. Norges største test av julemat. dagligvarehandelen.no [Internet] 2021-10-14 NOFIMA
Untitled
|
|
36. |
Johannessen, Tom Chr.. Slakter pinnekjøtt myte, Hva er mørest - røkt eller urøkt?. VG [Newspaper] 2021-11-30 NOFIMA
Untitled
|
|
37. |
Johannessen, Tom Chr.. Årets beste julemat - Finn favoritten blant favorittkategoriene. VG [Newspaper] 2021-11-12 NOFIMA
Untitled
|
2020
|
38. |
Fylling-Jensen, Øyvind; Skipnes, Dagbjørn; Johannessen, Tom Chr.. Pølsemesteren og seniorforskeren diskuterer julemat. Matnyttig forskning - En podkast fra Nofima [Internet] 2020-12-21 NOFIMA
Untitled
|
|
39. |
Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Johannessen, Tom Chr.; Holck, Askild Lorentz. Salterstattere i røkt laks. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-630-6) 14 p. Nofima rapportserie(14/2020) NOFIMA
Untitled
|
|
40. |
Johannessen, Tom Chr.. Kjøttråvaren og metodikk. 3. samling i kompetanseprogram for produktutvikling i reinkjøttnæringen 2020 – 2021; 2020-11-25 NOFIMA
Untitled
|
|
41. |
Johannessen, Tom Chr.. Solid hjørnestensbedrift i Rakkestad.. Bonde og Småbruker [Business/trade/industry journal] 2020-01-21 NOFIMA
Untitled
|
|
42. |
Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr.. Muskelprofilering. 3. samling i kompetanseprogram for produktutvikling i reinkjøttnæringen 2020 – 2021; 2020-11-25 NOFIMA
Untitled
|
2019
|
43. |
Borge, Grethe Iren Andersen; Johannessen, Tom Chr.. Her er pølsene proppfulle av grønnsaker. Nationen, forskning.no, fagpressenytt.no [Newspaper] 2019-05-20 NOFIMA
Untitled
|
|
44. |
Johannessen, Tom Chr.. Gode julepølser må ha rett kjemi.. KSL Matmerk [Internet] 2019-12-10 NOFIMA
Untitled
|
|
45. |
Johannessen, Tom Chr.. Har blitt en mer miljøvennlig kjøttbedrift. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-11-13 NOFIMA
Untitled
|
|
46. |
Johannessen, Tom Chr.. Har blitt en mer miljøvennlig kjøttbedrift.. Kjøttbransjens Landsforbund [Internet] 2019-12-11 NOFIMA
Untitled
|
|
47. |
Johannessen, Tom Chr.. Hederspris til Nofimas pølsemaker.. Nofima.no [Internet] 2019-11-08 NOFIMA
Untitled
|
|
48. |
Johannessen, Tom Chr.. Kjøtt -fra muskel til mat. Mat på Mære 2019; 2019-02-13 NOFIMA
Untitled
|
|
49. |
Johannessen, Tom Chr.. Medaljedryss og NM- triumfer i fleng for bransjens bedrifter.. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-12-16 NOFIMA
Untitled
|
|
50. |
Johannessen, Tom Chr.. Ny pris til Ask Gård Foredling. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-02-07 NOFIMA
Untitled
|