Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 95 << Previous 1 2    Next >>

2024
1 Johannessen, Tom Chr..
Råvaren-hva blir det av et storfeslakt. MR-Mat 2024; 2024-02-13 - 2024-02-14
NOFIMA Untitled
 
2023
2 Hægermark, Wenche Aale; Johannessen, Tom Chr..
Helhetstankegang i ett og alt. Nationen [Newspaper] 2023-05-24
NOFIMA Untitled
 
3 Johannessen, Tom Chr..
Dagens farseprodukter, muligheter for utvikling. Klyngen Fremtidsmat og klyngen Norwegian Seaweeds sitt farseseminar; 2023-09-25 - 2023-09-25
NOFIMA Untitled
 
4 Johannessen, Tom Chr..
Enhetsopperasjoner ved pølseproduksjon. MVI280 Prosessteknologi I; 2023-04-17 - 2023-04-17
NOFIMA Untitled
 
5 Johannessen, Tom Chr..
Hvordan lage spekematprodukter. Bokken dagen 2023; 2023-09-07 - 2023-09-07
NOFIMA Untitled
 
6 Johannessen, Tom Chr..
Kjøttråstoff, ingredienser og metodikk ved pølseproduksjon.. MVI280 Prosessteknologi I; 2023-04-17 - 2023-04-17
NOFIMA Untitled
 
7 Johannessen, Tom Chr.; Andersen, Nina.
Den beste julematen. VG [Newspaper] 2023-11-29
NOFIMA Untitled
 
8 Johannessen, Tom Chr.; Eide, Svein-Erik; Sleipnes, Per Arne.
– For mange direkte useriøse produkttester. Kjøttbransjens landsforbund [Internet] 2023-12-18
NOFIMA Untitled
 
9 Johannessen, Tom Chr.; Mariussen, Helene.
Slik unngår du den hvite væsken. vg.no [Newspaper] 2023-11-10
NOFIMA Untitled
 
10 Mariussen, Helene; Johannessen, Tom Chr..
Steke kylling: Slik unngår du den hvite væsken. godt.no [Internet] 2023-10-27
NOFIMA Untitled
 
11 Sleipnes, Per A.; Johannessen, Tom Chr..
Mye uberettiget og usaklig kritikk av pinnekjøttkvalitet. Kjøttbransjen [Newspaper] 2023-12-22
NOFIMA Untitled
 
2022
12 Axelsson, Lars Torsten; Johannessen, Tom Chr.; Øvrum Gaarder, Mari; Grøvlen, Magnhild Seim.
Åpnet døra til kunnskap og forskning. Valdres Natuir og kulturpark [Internet] 2022-04-08
NOFIMA Untitled
 
13 Grimsby, Sveinung; Johannessen, Tom Chr.; Sahlstrøm, Stefan.
Hvorfor etterligner vegetar­maten kjøtt?. forskning.no, fagpressenytt.no [Internet] 2022-10-11
NOFIMA Untitled
 
14 Johannessen, Tom Chr..
Fra hudpleiesalong til gårdsslakteri. Nationen [Newspaper] 2022-06-14
NOFIMA Untitled
 
15 Johannessen, Tom Chr..
Gjør suksess med spekemat av kjekjøtt. kjottbransjen.no [Internet] 2022-12-02
NOFIMA Untitled
 
16 Johannessen, Tom Chr..
Krevende jobb for dommerne. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-05-24
NOFIMA Untitled
 
17 Johannessen, Tom Chr..
NM i Kjøttprodukter besøkte svensk mesterskap i chark. Kjøttbransjen [Internet] 2022-11-09
NOFIMA Untitled
 
18 Johannessen, Tom Chr..
Pølseseminar på Bokken-dagene. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-08-31
NOFIMA Untitled
 
19 Johannessen, Tom Chr..
Vi blir flere og flere mennesker i verden. Alle skal ha mat. Da kan vi ikke kaste vrak på kjøttet.. nofima.no; Arendals Tidende [Internet] 2022-01-25
NOFIMA Untitled
 
20 Johannessen, Tom Chr.; Carlehög, Mats; Myhrer, Kristine S..
Kompetanseheving for NM-staben. kjottbransjen.no [Internet] 2022-11-11
NOFIMA Untitled
 
21 Johannessen, Tom Chr.; Rødbotten, Rune.
Hva er en god pølse?. forskning.no, fagpressenytt.no, abcnyheter.no [Internet] 2022-10-27
NOFIMA Untitled
 
22 Johannessen, Tom Chr.; Rødbotten, Rune.
Kjøtt tilpasset eldre. Næringsnytte 2022 ;Volume 12. p. 14-15
NOFIMA Untitled
 
23 Johannessen, Tom Chr.; Rødbotten, Rune.
Storfekjøtt tilpasses eldre via mekanisk mørning. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-10-13
NOFIMA Untitled
 
24 Johannessen, Tom Chr.; Rødbotten, Rune.
Utfordringer og muligheter med lokal slakting. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-08-31
NOFIMA Untitled
 
25 Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Eldre trenger mer proteinrik kost. bondebladet.no, fagpressenytt.no [Internet] 2022-11-09
NOFIMA Untitled
 
26 Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Forskarar meiner mørare kjøtt kan gi eldre meir proteinrik kost. Nationen [Newspaper] 2022-11-14
NOFIMA Untitled
 
27 Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Making beef more tender: Elderly people need meat they can chew. partner.sciencenorway.no [Internet] 2022-11-18
NOFIMA Untitled
 
28 Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Processing meat cuts for ageing populations: ‘Meat is an important source of protein, but many struggle to chew and digest it'. foodnavigator.com, agedplus.co.nz [Internet] 2022-11-18
NOFIMA Untitled
 
29 Varela, Paula; Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Eldre trenger mer proteinrik kost. Fagpressenytt [Internet] 2022-11-09
NOFIMA Untitled
 
30 Varela, Paula; Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Eldre trenger proteinrik kost, mørere kjøtt kan være løsningen. Byavisadrammen; Byavisatonsberg; NTB Kommunikasjon; Nofima [Internet] 2022-11-09
NOFIMA Untitled
 
31 Varela, Paula; Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Eldre trenger proteinrik kost, mørere kjøtt kan være løsningen. Radio Nordkapp [Radio] 2022-11-09
NOFIMA Untitled
 
2021
32 Johannessen, Tom Chr..
Den beste ferdigmaten. VG [Newspaper] 2021-12-16
NOFIMA Untitled
 
33 Johannessen, Tom Chr..
Garden Oppheim rekordraskt ute med NM-påmelding. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2021-10-15
NOFIMA Untitled
 
34 Johannessen, Tom Chr..
I dag lukter det pinnekjøtt i Gamle Oslo. kjottbransjen.no [Internet] 2021-10-14
NOFIMA Untitled
 
35 Johannessen, Tom Chr..
Norges største test av julemat. dagligvarehandelen.no [Internet] 2021-10-14
NOFIMA Untitled
 
36 Johannessen, Tom Chr..
Slakter pinnekjøtt myte, Hva er mørest - røkt eller urøkt?. VG [Newspaper] 2021-11-30
NOFIMA Untitled
 
37 Johannessen, Tom Chr..
Årets beste julemat - Finn favoritten blant favorittkategoriene. VG [Newspaper] 2021-11-12
NOFIMA Untitled
 
2020
38 Fylling-Jensen, Øyvind; Skipnes, Dagbjørn; Johannessen, Tom Chr..
Pølsemesteren og seniorforskeren diskuterer julemat. Matnyttig forskning - En podkast fra Nofima [Internet] 2020-12-21
NOFIMA Untitled
 
39 Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Johannessen, Tom Chr.; Holck, Askild Lorentz.
Salterstattere i røkt laks. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-630-6) 14 p. Nofima rapportserie(14/2020)
NOFIMA Untitled
 
40 Johannessen, Tom Chr..
Kjøttråvaren og metodikk. 3. samling i kompetanseprogram for produktutvikling i reinkjøttnæringen 2020 – 2021; 2020-11-25
NOFIMA Untitled
 
41 Johannessen, Tom Chr..
Solid hjørnestensbedrift i Rakkestad.. Bonde og Småbruker [Business/trade/industry journal] 2020-01-21
NOFIMA Untitled
 
42 Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Muskelprofilering. 3. samling i kompetanseprogram for produktutvikling i reinkjøttnæringen 2020 – 2021; 2020-11-25
NOFIMA Untitled
 
2019
43 Borge, Grethe Iren Andersen; Johannessen, Tom Chr..
Her er pølsene proppfulle av grønnsaker. Nationen, forskning.no, fagpressenytt.no [Newspaper] 2019-05-20
NOFIMA Untitled
 
44 Johannessen, Tom Chr..
Gode julepølser må ha rett kjemi.. KSL Matmerk [Internet] 2019-12-10
NOFIMA Untitled
 
45 Johannessen, Tom Chr..
Har blitt en mer miljøvennlig kjøttbedrift. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-11-13
NOFIMA Untitled
 
46 Johannessen, Tom Chr..
Har blitt en mer miljøvennlig kjøttbedrift.. Kjøttbransjens Landsforbund [Internet] 2019-12-11
NOFIMA Untitled
 
47 Johannessen, Tom Chr..
Hederspris til Nofimas pølsemaker.. Nofima.no [Internet] 2019-11-08
NOFIMA Untitled
 
48 Johannessen, Tom Chr..
Kjøtt -fra muskel til mat. Mat på Mære 2019; 2019-02-13
NOFIMA Untitled
 
49 Johannessen, Tom Chr..
Medaljedryss og NM- triumfer i fleng for bransjens bedrifter.. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-12-16
NOFIMA Untitled
 
50 Johannessen, Tom Chr..
Ny pris til Ask Gård Foredling. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-02-07
NOFIMA Untitled
 
    Show next list