|
|
English
version
For å registrere i Cristin må du være vitenskapelig eller administrativt ansatt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2018
|
1. |
Ueland, Øydis; Hagtvedt, Therese; Langsrud, Solveig. Consumer (mis)perceptions about food safety. EFFoST; 2018-11-06 - 2018-11-08 NOFIMA
Untitled
|
2017
|
2. |
Veflen, Nina; Storstad, Oddveig; Samuelsen, Bendik Meling; Langsrud, Solveig; Hagtvedt, Therese; Ueland, Øydis; Gregersen, Fredrik Alexander; Scholderer, Joachim. Food Scares: Reflections and Reactions. International Journal on Food System Dynamics 2017 ;Volum 8.(2) s. 155-164 BI NMBU NIBIO NOFIMA TØI
Untitled
|
|
3. |
Sørheim, Oddvin; Hagtvedt, Therese. Food waste and date labelling Issues affecting the durability. Nordic Conference on Food Waste Prevention; 2017-04-27 - 2017-04-27 NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Ueland, Øydis; Hagtvedt, Therese; Langsrud, Solveig; Veflen, Nina. Forbrukeres matadferd på kjøkkenet. Tromsø: Nofima AS 2017 (ISBN 978-82-8296-514-9) 74 s. Nofima rapportserie(17/2017) NOFIMA
Untitled
|
2016
|
5. |
Hagtvedt, Therese. Ikke kast melken etter utgått dato. klikk.no [Internett] 2016-03-22 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Hagtvedt, Therese; Heir, Even. Mattrygghet. : Nofima AS - for bruk hos Nasjonal digital læringsarena (NDLA) 2016 14 s. NOFIMA
Untitled
|
|
7. |
Møller, Hanne; Hagtvedt, Therese. Industrien kan påvirke mengde matsvinn i butikk og hos forbruker. Matindustrien 2016 (12) s. 30-31 NORSUS NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Møller, Hanne; Hagtvedt, Therese; Lødrup, Nina; Andersen, Jens Kirk; Madsen, Pernille Lundquist; Werge, Mads; Aare, Ane Kirstine; Reinikainen, Anu; Rosengren, Åsa; Kjellén, Jimmy; Stenmarck, Åsa; Youhanan, Lena. Food waste and date labelling: Issues affecting the durability. : Nordisk Ministerråd 2016 98 s. NOFIMA ØSTFOLDFOR
Untitled
|
2015
|
9. |
Hagtvedt, Therese. Kokkar og økobønder skal samarbeide meir. nationen.no [Avis] 2015-02-27 NOFIMA
Untitled
|
|
10. |
Hagtvedt, Therese. Kokkene skal bidra til mer økologisk. Gudbrandsdølen Dagningen [Avis] 2015-03-13 NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Hagtvedt, Therese. Mattrygghet. Kurs for matprodusenter; 2015-10-08 NOFIMA
Untitled
|
|
12. |
Hagtvedt, Therese. Mattrygghet. Kurs for matprodusenter; 2015-03-05 NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Hagtvedt, Therese. Mattrygghet. Kurs for matprodusenter; 2015-09-17 NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Hagtvedt, Therese. Tettere bånd mellom kokk og bonde. nofima.no [Internett] 2015-02-25 NOFIMA
Untitled
|
2014
|
15. |
Langsrud, Solveig; Schirmer, Bjørn Christian; Hagtvedt, Therese. Prøvetaking av Listeria i mat. Matindustrien 2014 (10) NOFIMA
Untitled
|
2013
|
16. |
Hagtvedt, Therese. Skreddersydd kurs for produsenter i Norgesgrønt. Gartneryrket [Avis] 2013-02-13 NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Hagtvedt, Therese. Økt samarbeid kokken og bonden. dagligvarehandelen.no [Internett] 2013-02-27 NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Hagtvedt, Therese. Økt samarbeid mellom kokk og bonde. regjeringen.no [Internett] 2013-02-26 NOFIMA
Untitled
|
|
19. |
Røssvoll, Elin Halbach; Lavik, Randi Kristine; Ueland, Øydis; Jacobsen, Eivind; Hagtvedt, Therese; Langsrud, Solveig. Food safety practices among Norwegian consumers. Journal of Food Protection 2013 ;Volum 76.(11) s. 1939-1947 NOFIMA OSLOMET
Untitled
|
2012
|
20. |
Røssvoll, Elin halbach; Ueland, Øydis; Hagtvedt, Therese; Jacobsen, Eivind; Lavik, Randi Kristine; Langsrud, Solveig. Application of Hazard Analysis and Critical Control Point Methodology and Risk-Based Grading to Consumer Food Safety Surveys. Journal of Food Protection 2012 ;Volum 75.(9) s. 1673-1690 NOFIMA OSLOMET
Untitled
|
|
21. |
Schirmer, Bjørn Christian; Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Hagtvedt, Therese; Heir, Even. Performance of two commercial rapid methods for sampling and detection of Listeria in small-scale cheese producing and salmon processing environments. Journal of Microbiological Methods 2012 ;Volum 91.(2) s. 295-300 NOFIMA
Untitled
|
1997
|
22. |
Blom, Hans; Nerbrink, Eva; Dainty, Richard; Hagtvedt, Therese; Borch, Elisabeth; Nissen, Hilde; Nesbakken, Truls. Addition of 2.5 % lactate and 0.25 % acetate controls growth of Listeria monocytogenes in vacuum-packed, sensory-acceptable sevelat sausage and cooked ham stored at 4ºC. International journal of food microbiology 1997 ;Volum 38. s. 71-76 NOFIMA NMBU
Untitled
|
|