Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-22 av 22

2018
1 Ueland, Øydis; Hagtvedt, Therese; Langsrud, Solveig.
Consumer (mis)perceptions about food safety. EFFoST; 2018-11-06 - 2018-11-08
NOFIMA Untitled
 
2017
2 Veflen, Nina; Storstad, Oddveig; Samuelsen, Bendik Meling; Langsrud, Solveig; Hagtvedt, Therese; Ueland, Øydis; Gregersen, Fredrik Alexander; Scholderer, Joachim.
Food Scares: Reflections and Reactions. International Journal on Food System Dynamics 2017 ;Volum 8.(2) s. 155-164
BI NMBU NIBIO NOFIMA TØI Untitled
 
3 Sørheim, Oddvin; Hagtvedt, Therese.
Food waste and date labelling Issues affecting the durability. Nordic Conference on Food Waste Prevention; 2017-04-27 - 2017-04-27
NOFIMA Untitled
 
4 Ueland, Øydis; Hagtvedt, Therese; Langsrud, Solveig; Veflen, Nina.
Forbrukeres matadferd på kjøkkenet. Tromsø: Nofima AS 2017 (ISBN 978-82-8296-514-9) 74 s. Nofima rapportserie(17/2017)
NOFIMA Untitled
 
2016
5 Hagtvedt, Therese.
Ikke kast melken etter utgått dato. klikk.no [Internett] 2016-03-22
NOFIMA Untitled
 
6 Hagtvedt, Therese; Heir, Even.
Mattrygghet. : Nofima AS - for bruk hos Nasjonal digital læringsarena (NDLA) 2016 14 s.
NOFIMA Untitled
 
7 Møller, Hanne; Hagtvedt, Therese.
Industrien kan påvirke mengde matsvinn i butikk og hos forbruker. Matindustrien 2016 (12) s. 30-31
NORSUS NOFIMA Untitled
 
8 Møller, Hanne; Hagtvedt, Therese; Lødrup, Nina; Andersen, Jens Kirk; Madsen, Pernille Lundquist; Werge, Mads; Aare, Ane Kirstine; Reinikainen, Anu; Rosengren, Åsa; Kjellén, Jimmy; Stenmarck, Åsa; Youhanan, Lena.
Food waste and date labelling: Issues affecting the durability. : Nordisk Ministerråd 2016 98 s.
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
2015
9 Hagtvedt, Therese.
Kokkar og økobønder skal samarbeide meir. nationen.no [Avis] 2015-02-27
NOFIMA Untitled
 
10 Hagtvedt, Therese.
Kokkene skal bidra til mer økologisk. Gudbrandsdølen Dagningen [Avis] 2015-03-13
NOFIMA Untitled
 
11 Hagtvedt, Therese.
Mattrygghet. Kurs for matprodusenter; 2015-10-08
NOFIMA Untitled
 
12 Hagtvedt, Therese.
Mattrygghet. Kurs for matprodusenter; 2015-03-05
NOFIMA Untitled
 
13 Hagtvedt, Therese.
Mattrygghet. Kurs for matprodusenter; 2015-09-17
NOFIMA Untitled
 
14 Hagtvedt, Therese.
Tettere bånd mellom kokk og bonde. nofima.no [Internett] 2015-02-25
NOFIMA Untitled
 
2014
15 Langsrud, Solveig; Schirmer, Bjørn Christian; Hagtvedt, Therese.
Prøvetaking av Listeria i mat. Matindustrien 2014 (10)
NOFIMA Untitled
 
2013
16 Hagtvedt, Therese.
Skreddersydd kurs for produsenter i Norgesgrønt. Gartneryrket [Avis] 2013-02-13
NOFIMA Untitled
 
17 Hagtvedt, Therese.
Økt samarbeid kokken og bonden. dagligvarehandelen.no [Internett] 2013-02-27
NOFIMA Untitled
 
18 Hagtvedt, Therese.
Økt samarbeid mellom kokk og bonde. regjeringen.no [Internett] 2013-02-26
NOFIMA Untitled
 
19 Røssvoll, Elin Halbach; Lavik, Randi Kristine; Ueland, Øydis; Jacobsen, Eivind; Hagtvedt, Therese; Langsrud, Solveig.
Food safety practices among Norwegian consumers. Journal of Food Protection 2013 ;Volum 76.(11) s. 1939-1947
NOFIMA OSLOMET Untitled
 
2012
20 Røssvoll, Elin halbach; Ueland, Øydis; Hagtvedt, Therese; Jacobsen, Eivind; Lavik, Randi Kristine; Langsrud, Solveig.
Application of Hazard Analysis and Critical Control Point Methodology and Risk-Based Grading to Consumer Food Safety Surveys. Journal of Food Protection 2012 ;Volum 75.(9) s. 1673-1690
NOFIMA OSLOMET Untitled
 
21 Schirmer, Bjørn Christian; Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Hagtvedt, Therese; Heir, Even.
Performance of two commercial rapid methods for sampling and detection of Listeria in small-scale cheese producing and salmon processing environments. Journal of Microbiological Methods 2012 ;Volum 91.(2) s. 295-300
NOFIMA Untitled
 
1997
22 Blom, Hans; Nerbrink, Eva; Dainty, Richard; Hagtvedt, Therese; Borch, Elisabeth; Nissen, Hilde; Nesbakken, Truls.
Addition of 2.5 % lactate and 0.25 % acetate controls growth of Listeria monocytogenes in vacuum-packed, sensory-acceptable sevelat sausage and cooked ham stored at 4ºC. International journal of food microbiology 1997 ;Volum 38. s. 71-76
NOFIMA NMBU Untitled