Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 79 << Previous 1 2    Next >>

2024
1 Alm, Siril; Borge, Baard Herman; Berg, Ane Norli; Ingebrigsten, Ingvild Marie Myrland; Rosanoff, Sara-Isabell.
Ville du spist denne bananen om den var sunn?. Forskning.no 2024
UiT Untitled
 
2 Alm, Siril; Borge, Baard Herman; Digranes, Kaja; Logstein, Målfrid; Nicolaysen, Synne Fink; Seljeseth, Syunniva Kobbenes; Kolbeinsen, Ulrikke Andrea; Trondsern, Mia.
Drikker du melk etter «best før» dato?. https://forskning.no/ 2024
UiT Untitled
 
3 Alm, Siril; Elstad Stensgård, Aina; Andersen, Marcus Olling; Edvardsen, Charlotte; Velle, Torstein Aleksander; Karlsen, Johannes Martin.
Unge voksne: Derfor kaster de brød. www.nordnorskdebatt.no 2024
NORSUS UiT Untitled
 
2023
4 Alm, Siril.
Resultater fra fokusgrupper SusKelpFood prosjektet. Webinar SusKelpFood; 2023-09-18 - 2023-09-18
UiT Untitled
 
5 Alm, Siril; Stevant, Pierrick Francois Denis.
Forbrukerne er nysgjerrig på tare. nett.no 2023
UiT MF Untitled
 
2022
6 Alm, Siril.
De unge vil lære å lage spennende torskemiddager. blogg.forskning.no - Fra fjord til bord - en blogg fra sjømatforskere i Nofima 2022
NOFIMA Untitled
 
7 Alm, Siril.
De unge vil lære å lage spennende torskemiddager. Forskning.no 2022
UiT Untitled
 
8 Alm, Siril.
De unge vil lære å lage torskemiddager. fiskeribladet.no 2022
UiT Untitled
 
9 Alm, Siril.
Food retailers’ motivation and barriers for donating surplus food to schools. International Food Marketing Research Symposium; 2022-06-14 - 2022-06-16
UiT Untitled
 
10 Alm, Siril.
Resultater av NFD prosjekt: “Sjømat som hverdagsmiddag". Årsmøte for Fiskesprell; 2022-03-17 - 2022-03-17
UiT Untitled
 
11 Alm, Siril.
Vi trenger flere sjømat-influensere!. intrafish.no 2022
UiT Untitled
 
12 Alm, Siril.
We need more seafood influencers!. International Food Marketing Research Symposium; 2022-06-14 - 2022-06-16
UiT Untitled
 
13 Alm, Siril; Aadland, Eli Kristin; Almli, Valerie Lengard; Capodistrias, Paula; Grimsby, Gard Sveinung; Nordbø, Torunn Karlsen; Schrøder, Anne Marie; Skallerud, Wenche; Elstad Stensgård, Aina; Wergedahl, Hege; Østergaard, Sofie.
Kan kornkrisen redde flere brød?. Nettavisen 2022
UiT NORSUS HVL NOFIMA Untitled
 
14 Alm, Siril; Almli, Valerie Lengard; Capodistrias, Paula Victoria; Grimsby, Gard Sveinung; Nordbø, Torunn; Schrøder, Anne Marie; Skallerud, Wenche; Stensgård, Aina; Wergbedahl, Hege; Østergaard, Sofie.
Vi kaster 104 millioner brød i året. Kan kornkrisen endre det?. Nettavisen 2022
UiT NOFIMA Untitled
 
15 Alm, Siril; Bendiksen, Kristian.
Matsvinn er fortsatt et stort problem. NRK P2 [Radio] 2022-04-01
UiT Untitled
 
16 Alm, Siril; Capodistrias, Paula; Elstad Stensgård, Aina.
Flere må registrere matdonasjon. Dagligvarehandelen 2022 ;Volume 13.(13) p. 14-14
NORSUS UiT Untitled
 
2021
17 Alm, Siril.
Bør daglig matservering anses for å være en del av kjerneoppdraget, gitt gjennom rammeplan for barnehager, eller mer som et "ekstra" velferdstilbud?. Paneldeltager i Digital pedagogisk kafé om matservering i barnehagen; 2021-05-26
NOFIMA Untitled
 
18 Alm, Siril.
Donation of surplus food to schools. Sustainable eaters; 2021-12-09 - 2021-12-09
NOFIMA Untitled
 
19 Alm, Siril.
Kan butikkenes overskuddmat gi næring til SFO-enes spikersuppe?. blogg.forskning.no - Fra fjord til bord - en blogg fra sjømatforskere i Nofima 2021
NOFIMA Untitled
 
20 Alm, Siril.
Kan butikkenes overskuddmat gi næring til SFO-enes spikersuppe?. Nordnorsk debatt - Nordlys 2021
NOFIMA Untitled
 
21 Alm, Siril.
MATMOT - Hvordan få barn til å tørre å smake?. Matjungelen barnehage Webinarrekke, våren 2021; 2021-05-11
NOFIMA Untitled
 
22 Alm, Siril.
Nullkost eller fullkost i barnehagen etter korona?. Aftenposten Viten 2021
NOFIMA Untitled
 
23 Alm, Siril.
Nullkost eller fullkost i barnehagen etter korona?. barnehage.no 2021
NOFIMA Untitled
 
24 Alm, Siril.
Sustainable eaters in Tromsø. Tackling Food Waste Through Redistribution: Policies and Best Practices Across Europe; 2021-12-09 - 2021-12-09
UiT Untitled
 
25 Alm, Siril; Bremnes, Emil.
Unge mellom 25-35 år ønskes til prosjekt om sjømat (www.nofima.no 26/5-2021).
NOFIMA Untitled
 
26 Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Lindberg, Diana; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas; Rud, Ida; Varela, Paula.
Sluttrapport VårMat.- VårMat - strategisk satsing på persontilpasset mat 2018-2020. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-667-2) 29 p. Nofima rapportserie(3/2021)
NOFIMA Untitled
 
2020
27 Alm, Siril.
Fremtidens fiskekokker. Barnehageforskningskonferansen 2020; 2020-09-29
NOFIMA Untitled
 
28 Alm, Siril.
Mathandel på nett etter korona. Dagligvarehandelen 2020
NOFIMA Untitled
 
29 Alm, Siril.
Menn er mer selvsikre sjømatkokker enn kvinner. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2020
NOFIMA Untitled
 
30 Alm, Siril.
Påske, korona og matkresne barn: Her får du et godt tips!. Nordlys 2020
NOFIMA Untitled
 
31 Alm, Siril.
Påske med matkresen barn i koronaens tid. Ås avis 2020
NOFIMA Untitled
 
32 Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Neumann, Christina.
Hvorfor er ikke sjømat festmat for barn?. Nationen 2020
NOFIMA Untitled
 
33 Voldnes, Gøril; Pleym, Ingelinn Eskildsen; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Alm, Siril; Nyrud, Thomas; Rosnes, Jan Thomas.
E-commerce of Seafood – A Review of Existing Research. Journal of International Food & Agribusiness Marketing 2020 p. 1-33
NOFIMA Untitled
 
34 Wien, Anders Hauge; Alm, Siril; Altintzoglou, Themistoklis.
The role of identity and gender in seafood cooking skills. British Food Journal 2020 p. -
UiT NOFIMA Untitled
 
2019
35 Alm, Siril.
Drømmen om å handle mat på nett. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2019
NOFIMA Untitled
 
36 Alm, Siril.
La barna lage maten. barnehage.no 2019
NOFIMA Untitled
 
37 Alm, Siril.
Liker barn fisk om de deltar i matlagingen?. Ny teknikk [Internet] 2019-01-03
NOFIMA Untitled
 
38 Alm, Siril.
Menn er mer selvsikre på at de kan lage sjømat enn kvinner. fiskeribladet.no/tekfisk - PODKAST [Internet] 2019-07-19
NOFIMA Untitled
 
39 Alm, Siril.
Seafood chefs of the future: how to improve childrens's Cooking skills. Pangborn 2019. 13th Pangborn Sensory Science Symposium "Engage the Future"; 2019-07-28 - 2019-08-01
NOFIMA Untitled
 
40 Alm, Siril.
Ta gutta med på kjøkkenet. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2019
NOFIMA Untitled
 
2018
41 Alm, Siril.
Gi babyen din sjømat. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
42 Alm, Siril.
Hvordan få barn til å spise mer sjømat. Årlig presentasjon for Nærings- og fiskeridepartementet (NFD); 2018-12-13
NOFIMA Untitled
 
43 Alm, Siril.
Lær barna å lage fisk til jul. Forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
2017
44 Alm, Siril.
Children's Food preferences: - A result of nature or nurture?. Sweden Foodtech; 2017-06-02
NOFIMA Untitled
 
45 Alm, Siril.
Den gule fisken. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2017
NOFIMA Untitled
 
46 Alm, Siril.
Gravide bør spise mer sjømat. Livretter - Godfisk! (Blogg) 2017
NOFIMA Untitled
 
47 Alm, Siril.
Hvem har ansvaret for dårlig SFO-mat? (Replikk). VG : Verdens gang 2017 p. 37-
NOFIMA Untitled
 
48 Alm, Siril.
Hvilken sjømat bør gravide spise mer av?. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2017
NOFIMA Untitled
 
49 Alm, Siril.
Hvordan få barn til å spise mere sjømat. nrk.no Her og bå hovedsending [Radio] 2017-03-07
NOFIMA Untitled
 
50 Alm, Siril.
Hvordan kan barnehageansatte påvirke barns kosthold?. Presentasjon for Nettverk for mat og måltid i barnehagelærerutdanningen; 2017-01-25
NOFIMA Untitled
 
    Show next list