2024
|
1. |
Alm, Siril; Borge, Baard Herman; Berg, Ane Norli; Ingebrigsten, Ingvild Marie Myrland; Rosanoff, Sara-Isabell. Ville du spist denne bananen om den var sunn?. Forskning.no 2024 UiT
Untitled
|
|
2. |
Alm, Siril; Borge, Baard Herman; Digranes, Kaja; Logstein, Målfrid; Nicolaysen, Synne Fink; Seljeseth, Syunniva Kobbenes; Kolbeinsen, Ulrikke Andrea; Trondsern, Mia. Drikker du melk etter «best før» dato?. https://forskning.no/ 2024 UiT
Untitled
|
|
3. |
Alm, Siril; Elstad Stensgård, Aina; Andersen, Marcus Olling; Edvardsen, Charlotte; Velle, Torstein Aleksander; Karlsen, Johannes Martin. Unge voksne: Derfor kaster de brød. www.nordnorskdebatt.no 2024 NORSUS UiT
Untitled
|
2023
|
4. |
Alm, Siril. Resultater fra fokusgrupper SusKelpFood prosjektet. Webinar SusKelpFood; 2023-09-18 - 2023-09-18 UiT
Untitled
|
|
5. |
Alm, Siril; Stevant, Pierrick Francois Denis. Forbrukerne er nysgjerrig på tare. nett.no 2023 UiT MF
Untitled
|
2022
|
6. |
Alm, Siril. De unge vil lære å lage spennende torskemiddager. blogg.forskning.no - Fra fjord til bord - en blogg fra sjømatforskere i Nofima 2022 NOFIMA
Untitled
|
|
7. |
Alm, Siril. De unge vil lære å lage spennende torskemiddager. Forskning.no 2022 UiT
Untitled
|
|
8. |
Alm, Siril. De unge vil lære å lage torskemiddager. fiskeribladet.no 2022 UiT
Untitled
|
|
9. |
Alm, Siril. Food retailers’ motivation and barriers for donating surplus food to schools. International Food Marketing Research Symposium; 2022-06-14 - 2022-06-16 UiT
Untitled
|
|
10. |
Alm, Siril. Resultater av NFD prosjekt: “Sjømat som hverdagsmiddag". Årsmøte for Fiskesprell; 2022-03-17 - 2022-03-17 UiT
Untitled
|
|
11. |
Alm, Siril. Vi trenger flere sjømat-influensere!. intrafish.no 2022 UiT
Untitled
|
|
12. |
Alm, Siril. We need more seafood influencers!. International Food Marketing Research Symposium; 2022-06-14 - 2022-06-16 UiT
Untitled
|
|
13. |
Alm, Siril; Aadland, Eli Kristin; Almli, Valerie Lengard; Capodistrias, Paula; Grimsby, Gard Sveinung; Nordbø, Torunn Karlsen; Schrøder, Anne Marie; Skallerud, Wenche; Elstad Stensgård, Aina; Wergedahl, Hege; Østergaard, Sofie. Kan kornkrisen redde flere brød?. Nettavisen 2022 UiT NORSUS HVL NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Alm, Siril; Almli, Valerie Lengard; Capodistrias, Paula Victoria; Grimsby, Gard Sveinung; Nordbø, Torunn; Schrøder, Anne Marie; Skallerud, Wenche; Stensgård, Aina; Wergbedahl, Hege; Østergaard, Sofie. Vi kaster 104 millioner brød i året. Kan kornkrisen endre det?. Nettavisen 2022 UiT NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Alm, Siril; Bendiksen, Kristian. Matsvinn er fortsatt et stort problem. NRK P2 [Radio] 2022-04-01 UiT
Untitled
|
|
16. |
Alm, Siril; Capodistrias, Paula; Elstad Stensgård, Aina. Flere må registrere matdonasjon. Dagligvarehandelen 2022 ;Volume 13.(13) p. 14-14 NORSUS UiT
Untitled
|
2021
|
17. |
Alm, Siril. Bør daglig matservering anses for å være en del av kjerneoppdraget, gitt gjennom rammeplan for barnehager, eller mer som et "ekstra" velferdstilbud?. Paneldeltager i Digital pedagogisk kafé om matservering i barnehagen; 2021-05-26 NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Alm, Siril. Donation of surplus food to schools. Sustainable eaters; 2021-12-09 - 2021-12-09 NOFIMA
Untitled
|
|
19. |
Alm, Siril. Kan butikkenes overskuddmat gi næring til SFO-enes spikersuppe?. blogg.forskning.no - Fra fjord til bord - en blogg fra sjømatforskere i Nofima 2021 NOFIMA
Untitled
|
|
20. |
Alm, Siril. Kan butikkenes overskuddmat gi næring til SFO-enes spikersuppe?. Nordnorsk debatt - Nordlys 2021 NOFIMA
Untitled
|
|
21. |
Alm, Siril. MATMOT - Hvordan få barn til å tørre å smake?. Matjungelen barnehage Webinarrekke, våren 2021; 2021-05-11 NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Alm, Siril. Nullkost eller fullkost i barnehagen etter korona?. Aftenposten Viten 2021 NOFIMA
Untitled
|
|
23. |
Alm, Siril. Nullkost eller fullkost i barnehagen etter korona?. barnehage.no 2021 NOFIMA
Untitled
|
|
24. |
Alm, Siril. Sustainable eaters in Tromsø. Tackling Food Waste Through Redistribution: Policies and Best Practices Across Europe; 2021-12-09 - 2021-12-09 UiT
Untitled
|
|
25. |
Alm, Siril; Bremnes, Emil. Unge mellom 25-35 år ønskes til prosjekt om sjømat (www.nofima.no 26/5-2021). NOFIMA
Untitled
|
|
26. |
Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Lindberg, Diana; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas; Rud, Ida; Varela, Paula. Sluttrapport VårMat.- VårMat - strategisk satsing på persontilpasset mat 2018-2020. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-667-2) 29 p. Nofima rapportserie(3/2021) NOFIMA
Untitled
|
2020
|
27. |
Alm, Siril. Fremtidens fiskekokker. Barnehageforskningskonferansen 2020; 2020-09-29 NOFIMA
Untitled
|
|
28. |
Alm, Siril. Mathandel på nett etter korona. Dagligvarehandelen 2020 NOFIMA
Untitled
|
|
29. |
Alm, Siril. Menn er mer selvsikre sjømatkokker enn kvinner. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2020 NOFIMA
Untitled
|
|
30. |
Alm, Siril. Påske, korona og matkresne barn: Her får du et godt tips!. Nordlys 2020 NOFIMA
Untitled
|
|
31. |
Alm, Siril. Påske med matkresen barn i koronaens tid. Ås avis 2020 NOFIMA
Untitled
|
|
32. |
Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Neumann, Christina. Hvorfor er ikke sjømat festmat for barn?. Nationen 2020 NOFIMA
Untitled
|
|
33. |
Voldnes, Gøril; Pleym, Ingelinn Eskildsen; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Alm, Siril; Nyrud, Thomas; Rosnes, Jan Thomas. E-commerce of Seafood – A Review of Existing Research. Journal of International Food & Agribusiness Marketing 2020 p. 1-33 NOFIMA
Untitled
|
|
34. |
Wien, Anders Hauge; Alm, Siril; Altintzoglou, Themistoklis. The role of identity and gender in seafood cooking skills. British Food Journal 2020 p. - UiT NOFIMA
Untitled
|
2019
|
35. |
Alm, Siril. Drømmen om å handle mat på nett. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2019 NOFIMA
Untitled
|
|
36. |
Alm, Siril. La barna lage maten. barnehage.no 2019 NOFIMA
Untitled
|
|
37. |
Alm, Siril. Liker barn fisk om de deltar i matlagingen?. Ny teknikk [Internet] 2019-01-03 NOFIMA
Untitled
|
|
38. |
Alm, Siril. Menn er mer selvsikre på at de kan lage sjømat enn kvinner. fiskeribladet.no/tekfisk - PODKAST [Internet] 2019-07-19 NOFIMA
Untitled
|
|
39. |
Alm, Siril. Seafood chefs of the future: how to improve childrens's Cooking skills. Pangborn 2019. 13th Pangborn Sensory Science Symposium "Engage the Future"; 2019-07-28 - 2019-08-01 NOFIMA
Untitled
|
|
40. |
Alm, Siril. Ta gutta med på kjøkkenet. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2019 NOFIMA
Untitled
|
2018
|
41. |
Alm, Siril. Gi babyen din sjømat. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018 NOFIMA
Untitled
|
|
42. |
Alm, Siril. Hvordan få barn til å spise mer sjømat. Årlig presentasjon for Nærings- og fiskeridepartementet (NFD); 2018-12-13 NOFIMA
Untitled
|
|
43. |
Alm, Siril. Lær barna å lage fisk til jul. Forskning.no 2018 NOFIMA
Untitled
|
2017
|
44. |
Alm, Siril. Children's Food preferences: - A result of nature or nurture?. Sweden Foodtech; 2017-06-02 NOFIMA
Untitled
|
|
45. |
Alm, Siril. Den gule fisken. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2017 NOFIMA
Untitled
|
|
46. |
Alm, Siril. Gravide bør spise mer sjømat. Livretter - Godfisk! (Blogg) 2017 NOFIMA
Untitled
|
|
47. |
Alm, Siril. Hvem har ansvaret for dårlig SFO-mat? (Replikk). VG : Verdens gang 2017 p. 37- NOFIMA
Untitled
|
|
48. |
Alm, Siril. Hvilken sjømat bør gravide spise mer av?. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2017 NOFIMA
Untitled
|
|
49. |
Alm, Siril. Hvordan få barn til å spise mere sjømat. nrk.no Her og bå hovedsending [Radio] 2017-03-07 NOFIMA
Untitled
|
|
50. |
Alm, Siril. Hvordan kan barnehageansatte påvirke barns kosthold?. Presentasjon for Nettverk for mat og måltid i barnehagelærerutdanningen; 2017-01-25 NOFIMA
Untitled
|