Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 464 << Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10    Next >>

2024
1 Lopes, Joana; Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim; Sharmin, Nusrat; Li, Kloce Dongfang; Wetterhus, Elin Merete; Ferreira, Paula; Coimbra, Manuel A.; Gonçalves, Idalina.
Heat-sealable bioplastic films of blended locust bean and potato byproducts for active packaging of fatty foods: Cheese and oat cookies as case studies. Food Hydrocolloids 2024 ;Volume 147. p. 1-12
NOFIMA Untitled
 
2023
2 Chan, Sherry Stephanie; Moen, Birgitte; Løvdal, Trond Karsten; Roth, Bjørn; Nilsson, Astrid; Pettersen, Marit Kvalvåg; Rotabakk, Bjørn Tore.
Extending the Shelf Life of Atlantic Salmon (Salmo salar) with Sub-Chilled Storage and Modified Atmosphere Packaging in Recyclable Mono-Material Trays. Foods 2023 ;Volume 13.(1) p. 1-17
NOFIMA Untitled
 
3 Dahl, Morten; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Kyllingfileten kan pakkes i gjenvinnbar plast. Plastforum - Nyheter [Internet] 2023-01-04
NOFIMA Untitled
 
4 Dahl, Morten; Pettersen, Marit Kvalvåg; Li, Kloce Dongfang; Almli, Valerie Isabelle Lengard.
Skal finne svaret på hvordan matemballasje av papp kan bli bedre. Plastforum [Internet] 2023-05-11
NOFIMA Untitled
 
5 Dalseg, Elisabeth; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Fargen på kjøttet Derfor skifter fargen. Dagbladet [Newspaper] 2023-03-28
NOFIMA Untitled
 
6 Dörnyei, Krisztina Rita; Uysal-Unalan, Ilke; Krauter, Victoria; Weinrich, Ramona; Incarnato, Loredana; Karlovits, Igor; Colelli, Giancarlo; Chrysochou, Polymeros; Fenech, Margaret Camilleri; Pettersen, Marit Kvalvåg; Arranz, Elena; Marcos, Begonya; Frigerio, Valeria; Apicella, Annalisa; Yildirim, Selçuk; Poças, Fátima; Dekker, Matthijs; Johanna, Lahti; Coma, Véronique; Corredig, Milena.
Sustainable food packaging: An updated definition following a holistic approach. Frontiers in Sustainable Food Systems 2023 ;Volume 7. p. 1-12
NOFIMA Untitled
 
7 Gulin-Sarfraz, Tina; Grøvlen, Magnhild Seim; Rosqvist, Emil; Pettersen, Marit Kvalvåg; Peltonen, Jouko; Sarfraz, Jawad.
Optimized multilayer coating using layer-by-layer assembly method for excellent oxygen barrier of poly(lactic acid) based film. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 2023 ;Volume 664. p. 1-9
NOFIMA Untitled
 
8 Hægermark, Wenche Aale; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Hvilken gass bør vi pakke kyllingen i?. Nationen [Newspaper] 2023-02-20
NOFIMA Untitled
 
9 Hægermark, Wenche Aale; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Ingen vil ha tørr kylling, men heller ikke kjøttsaft i bunnen på forpakningen. kommunikasjon.ntb.no [Internet] 2023-01-09
NOFIMA Untitled
 
10 Hægermark, Wenche Aale; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Millionsatsing for å sikre økt gjenvinning, bedre gjenbruk og mindre bruk av plast. NTB Kommunikasjon; Plastforum; Radio Nordkapp; Nofima; [Internet] 2023-12-14
NOFIMA Untitled
 
11 Hægermark, Wenche Aale; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Velg riktig væskeabsorbent. Nofima.no [Internet] 2023-01-09
NOFIMA Untitled
 
12 Hægermark, Wenche Aale; Pettersen, Marit Kvalvåg; Dongfang, Kloce; Almli, Valerie Isabelle Lengard.
Mer matemballasje basert på cellulosefiber. Nofima.no [Internet] 2023-05-03
NOFIMA Untitled
 
13 Jordhøy Lindstad, Agnete; Li, Kloce Dongfang; Hansen, Anlaug Ådland; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Effect of contact with selected food products on properties of coated cellulose-based materials. Circul-a-bility Conference “Re-thinking Packaging for Circular & Sustainable Food Supply Chains of the Future”; 2023-09-11 - 2023-09-13
NOFIMA Untitled
 
14 Peixoto, Ana; Petronilho, Silvia; Domingues, M. Rosário; Nunes, Fernando M.; Lopes, Joana; Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim; Wetterhus, Elin Merete; Gonçalves, Idalina; Coimbra, Manuel A..
Potato Chips Byproducts as Feedstocks for Developing Active Starch-Based Films with Potential for Cheese Packaging. Foods 2023 ;Volume 12.(6) p. 1-16
NOFIMA Untitled
 
15 Pettersen, Marit Kvalvåg.
CO2-emitter - Hva, hvorfor, hvordan?. Internkurs for Cellcomb; 2023-04-21 - 2023-04-21
NOFIMA Untitled
 
16 Pettersen, Marit Kvalvåg.
EU’s emballasjeforordning – Hva blir forsknings og innovasjonsbehovet fremover ?. Avfallsforsks webinar; 2023-05-05 - 2023-05-05
NOFIMA Untitled
 
17 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Matemballasje- Trender og nye krav. NCE Heidner biocluster : Forberedt webinar; 2023-05-03 - 2023-05-03
NOFIMA Untitled
 
18 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Millionsatsing for å sikre auka attvinning av plast. Marsteinen; Nationen [Internet] 2023-12-15
NOFIMA Untitled
 
19 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Millionsatsing for å sikre økt gjenvinning, bedre gjenbruk og mindre bruk av plast. Plastforum [Internet] 2023-12-22
NOFIMA Untitled
 
20 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Pressemelding Re3-Plast. Norsus [Internet] 2023-01-02
NOFIMA Untitled
 
21 ; Dingstad, Kristin.
Consumer attitudes and behavior related to shelf life of chicken cold cuts after opening. : NMBU 2023 92 p.
NMBU NOFIMA Untitled
 
22 Pettersen, Marit Kvalvåg; Dongfang, Kloce; Almli, Valerie Isabelle Lengard.
Skal finne svaret på hvordan matemballasje av papp kan bli bedre. Byavisatonsberg [Newspaper] 2023-05-04
NOFIMA Untitled
 
23 Pettersen, Marit Kvalvåg; Li, Kloce Dongfang; Almli, Valerie Isabelle Lengard.
Skal finne svaret på hvordan matemballasje av papp kan bli bedre. Norsus [Internet] 2023-05-22
NOFIMA Untitled
 
24 Ramsvik, Even; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Grønsaker blir jor atemballasje av papp betre rdskokk-symfoni. Nationen [Newspaper] 2023-05-05
NOFIMA Untitled
 
25 Ramsvik, Even; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Nytt prosjekt skal gjere ma atemballasje av papp betre rdskokk-symfoni. Nationen [Newspaper] 2023-05-05
NOFIMA Untitled
 
26 Stranden, Anne Lise; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Pasjonsfrukt kan bli spiselig mat­emballasje. Forskning.no [Internet] 2023-02-08
NOFIMA Untitled
 
2022
27 Almli, Valerie Isabelle Lengard; Pedersen, Mads Erling; Øygarden, Åse; Pettersen, Marit Kvalvåg; Larsen, Hanne.
Thinking about the box: A penalty analysis application for designing tomorrow’s potato packaging in a co-creative and gamified consumer survey.. EuroSense 2022; 2022-09-13 - 2022-09-16
NOFIMA Untitled
 
28 Biçer, Püren Veziroğlu; Pettersen, Marit Kvalvåg; Yildirim, Selçuk; Weinrich, Ramona; Marcos, Begonya.
Sustainable packaging for fish and meat, industry insights. 2nd CIRCUL-A-BILITY CONFERENCE; 2022-09-12 - 2022-09-14
NMBU Untitled
 
29 Biçer, Püren Veziroğlu; Pettersen, Marit Kvalvåg; Yildirim, Selçuk; Weinrich, Ramona; Marcos, Begonya.
Sustainable packaging for fish and meat: industry insights. I: 2022-Book of abstracts of the 2nd circul-a-bility conference. Ljubljana, Slovenia: Pulp and Paper Institute 2022 ISBN 978-961-90424-7-2. p. 32-33
NOFIMA Untitled
 
30 Chan, Sherry Stephanie; Roth, Bjørn; Pettersen, Marit Kvalvåg; Rotabakk, Bjørn Tore.
Recyclable materials in packaging Atlantic salmon portions originating from refrigerated seawater and subchilled storage. I: 2022-Book of abstracts of the 2nd circul-a-bility conference. Ljubljana, Slovenia: Pulp and Paper Institute 2022 ISBN 978-961-90424-7-2.
NOFIMA Untitled
 
31 Hægermark, Wenche Aale; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Mer gjenvunnet og gjenvinnbar plast i matemballasje. Nofima [Internet] 2022-12-15
NOFIMA Untitled
 
32 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Coop vil ikke forby plastemballasje på frukt og grønt i Norge.. Nationen [Internet] 2022-01-12
NOFIMA Untitled
 
33 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Den praktiske og problematiske plasten. Bondebladet [Business/trade/industry journal] 2022-12-01
NOFIMA Untitled
 
34 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Eksperter om å kutte plastemballasje på frukt og grønt: - Må kaste mer mat.. Moss Avis; Halden Arbeiderblad, m.fl. [Newspaper] 2022-01-11
NOFIMA Untitled
 
35 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering av mat er komplekst – og reduksjon av plast byr på flere utfordringer. PacKnoPlast-seminar- Å designe miljøriktig emballasje; 2022-06-08 - 2022-06-08
NOFIMA Untitled
 
36 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering av mat- Matens krav til emballasje. Emballasjeskolen; 2022-06-16 - 2022-06-17
NOFIMA Untitled
 
37 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Forskarar skal lære å resirkulere plast av larvar. nrk.no [Internet] 2022-09-21
NOFIMA Untitled
 
38 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Frankrike forbyr å pakke inn frukt og grønt i plast.. Nationen [Internet] 2022-01-03
NOFIMA Untitled
 
39 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Frankrike sier nei til frukt og grønt i plast.. Kjøkkenskriveren [Journal] 2022-02-25
NOFIMA Untitled
 
40 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Ikke aktuelt med fransk plastforbud i Norge.. Dagligvarehandelen [Business/trade/industry journal] 2022-01-18
NOFIMA Untitled
 
41 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Kan plast inngå i bærekraftig matemballering?. «Plast i et bærekraftig samfunn», NMBU SmartPlast seminar.; 2022-10-20 - 2022-10-20
NOFIMA Untitled
 
42 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Knirkefri emballasje. NRK-P2 Ukeslutt [Radio] 2022-09-24
NOFIMA Untitled
 
43 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Matsvinn gjør emballasjeforbud uaktuelt i Norge.. Den Norske Emballasjeforening [Internet] 2022-01-17
NOFIMA Untitled
 
44 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Mer gjenvinnbar matemballasje. Næringsnytte 2022 ;Volume 12. p. 35--
NOFIMA Untitled
 
45 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Optimal packaging solutions - from a product and sustainability perspective.. MVI385 Food Product Development - Guest lecture; 2022-10-19 - 2022-10-19
NOFIMA Untitled
 
46 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Optimale emballeringsløsninger - fra produkt og bærekraftsperspektiv. TIP200 Produktutvikling og Produktdesign; 2022-08-11
NOFIMA Untitled
 
47 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Optimale emballeringsløsninger - fra produkt og bærekraftsperspektiv. Gjesteforelesning TIP200, TF, NMBU; 2022-11-08 - 2022-11-08
NOFIMA Untitled
 
48 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Plast - eller alternative materialer til emballering av spekemat? - Hvordan, hvorfor, ...ikke?. Bransjesamling Spekemat 2022; 2022-11-16 - 2022-11-17
NOFIMA Untitled
 
49 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Velg riktig væskeabsorber!. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2022-05-24
NOFIMA Untitled
 
50 Pettersen, Marit Kvalvåg; Almli, Valerie Lengard; Saxegaard, Simon; Grøvlen, Magnhild Seim; Pedersen, Mads Erling; Øvrum Gaarder, Mari.
Materialvalg, emballasje og matsvinn - Når skapes matsvinn?. Næringsmiddeldagene; 2022-06-02 - 2022-06-03
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
    Show next list