Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-50 av 277 << Forrige 1 2 3 4 5 6    Neste >>

2023
1 Hersleth, Margrethe.
Betydning av kontekst for matopplevelse. Arkitektur og folkehelse; 2023-04-17 - 2023-04-17
NOFIMA Untitled
 
2 Hersleth, Margrethe.
Faktorer som påvirker utvalg av økologiske produkter i norsk dagligvare. Tromsø: Nofima AS 2023 (ISBN 978-82-8296-758-7) 9 s. Nofima rapportserie(24/2023)
NOFIMA Untitled
 
3 Hersleth, Margrethe; Carlehög, Mats; Øvsthus, Ingunn.
Hvordan vurdere sensorisk kvalitet på norsk sider?. Norsk frukt og bær 2023 (6) s. 30-31
NOFIMA NIBIO Untitled
 
4 Hersleth, Margrethe; Hatlestad, Espen; Berget, Eva.
Opptur - 26. november/ Hvorfor ønsker vi søt mat i juletiden?. NRK Radio [Radio] 2023-11-26
NOFIMA Untitled
 
5 Hægermark, Wenche Aale; Carlehög, Mats; Hersleth, Margrethe.
A sensory panel is mapping the flavour of Norwegian ciders. partner.sciencenorway.no [Internett] 2023-01-09
NOFIMA Untitled
 
6 Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Margrethe.
Lokalmatentreprenører skaper nye produktkategorier. Nofima.no [Internett] 2023-06-12
NOFIMA Untitled
 
2022
7 Carlehög, Mats; Hersleth, Margrethe.
Stort smakspenn for norsk sider. NTB Kommunikasjon [Internett] 2022-12-26
NOFIMA Untitled
 
8 Pedersen, Mads Erling; Hiorth, Marthe; Hersleth, Margrethe; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Gonera, Antje; Varela, Paula.
Can canteens become a catalyst for the green shift?. EuroSense 2022; 2022-09-13 - 2022-09-16
NOFIMA Untitled
 
2021
9 Hersleth, Margrethe.
Hvorfor orker du alltid dessert?. fagpressenytt.no [Internett] 2021-01-13
NOFIMA Untitled
 
10 Hersleth, Margrethe.
Kantineforskning skal forbedre matvanene våre. dagligvarehandelen.no [Internett] 2021-09-30
NOFIMA Untitled
 
11 Hersleth, Margrethe.
Sidereventyret i Hardanger. kommunikasjon.ntb.no, abcnyheter.no, msn.com [Internett] 2021-09-09
NOFIMA Untitled
 
12 Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Heir, Even; Hansen, Anlaug Ådland; Carlehög, Mats; Hersleth, Margrethe.
Betydning av hygiene for spisekvaliteten av laks. Hygienedagen 2021 - Fokus på Listeria, hjelpemidler og kvalitetssikring; 2021-03-10
NOFIMA Untitled
 
2020
13 Hersleth, Margrethe.
Myter om norsk spekemat, hva sier forskningen?. NM i kjøtt 2020; 2020-10-29 - 2020-10-29
NOFIMA Untitled
 
2019
14 Hersleth, Margrethe.
Er en dyr vin alltid bedre enn en rimelig vin?. vi.no [Internett] 2019-06-14
NOFIMA Untitled
 
2018
15 Almli, Valerie Lengard; Vennerød, Frida Felicia; Varela, Paula; Hersleth, Margrethe.
Smakssentivitet og preferanser for saltsmak hos barn. Saltreduksjon i de nordiske landene; 2018-01-10
NOFIMA UiO Untitled
 
16 Haugen, John-Erik; Hersleth, Margrethe; Carlehög, Mats.
De lager bransjestandard for omega-3 oljer. smp.no [Internett] 2018-11-30
NOFIMA Untitled
 
17 Hersleth, Margrethe.
Evoked contexts. I: Methods in Consumer Research, Alternative Approaches and Special Applications. Woodhead Publishing Limited 2018 ISBN 9780081017432. s. 55-66
NOFIMA Untitled
 
18 Hersleth, Margrethe.
Hva påvirker vår smaksopplevelse?. Ås Rotary; 2018-10-02 - 2018-10-02
NOFIMA Untitled
 
19 Hersleth, Margrethe.
Hvordan beholde lokale smaker. Orkla PU-nettver; 2018-10-16 - 2018-10-16
NOFIMA Untitled
 
20 Hersleth, Margrethe.
Ja, nordmenn liker lam . Bondebladet [Avis] 2018-01-11
NOFIMA Untitled
 
21 Hersleth, Margrethe.
Kål for enhver smak vha produktdifferensiering. We make sense; 2018-02-01 - 2018-02-01
NOFIMA Untitled
 
22 Larssen, Wenche Emblem; Monteleone, E.; Barnung, T.; Carlehög, Mats; Hersleth, Margrethe.
Sensory vocabulary for marine omega-3 oils. Eurosense; 2018-09-03 - 2018-09-05
NOFIMA Untitled
 
23 Larssen, Wenche Merete Emblem; Erminio, Monteleone; Barnung, Trygg Normann; Carlehög, Mats; Hersleth, Margrethe.
Sensory vocabulary for marine omega-3 oils. EUROSENSE; 2018-09-02 - 2018-09-05
NOFIMA MF Untitled
 
24 Larssen, Wenche Merete Emblem; Hersleth, Margrethe; Erminio, Monteleone.
Sensory vocabulary for marine omega-3 oils. AOCS annual meeting; 2018-05-05 - 2018-05-09
NOFIMA NTNU Untitled
 
25 Larssen, Wenche Merete Emblem; Monteleone, Erminio; Hersleth, Margrethe.
Sensory description of marine oils through development of a sensory wheel and vocabulary. Food Research International 2018 ;Volum 106. s. 45-53
NOFIMA MF Untitled
 
26 Myhrer, Kristine S.; Hersleth, Margrethe.
Kål for enhver smak. We make sense; 2018-02-01 - 2018-02-01
NOFIMA Untitled
 
27 Næs, Helga; Hersleth, Margrethe.
Kaster du egg og melk som har gått ut på dato?. klikk.no, abcnyheter.no [Internett] 2018-02-02
NOFIMA Untitled
 
28 Øvrum Gaarder, Mari; Carlehög, Mats; Sørheim, Oddvin; Berg, Per; Hersleth, Margrethe.
Newly sliced versus packed and stored dry cured ham - perception of freshness?. The 8th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2018-09-02 - 2018-09-05
NOFIMA Untitled
 
2017
29 Almli, Valerie Lengard; Hersleth, Margrethe; Kasebo, I.M.; Kristiansen, Hanne; Vennerød, Frida Felicia; Masi, C.; Varela, Paula.
Dos and don'ts in CATA testing with 7-9 year old children. Learnings from studies on bread and fruit smoothies. 12th Pangborn Sensory Science Symposium; 2017-08-20
NOFIMA Untitled
 
30 Asioli, Daniele; Varela, Paula; Hersleth, Margrethe; Almli, Valerie Lengard; Olsen, Nina Veflen; Næs, Tormod.
A discussion of recent methodologies for combining sensory and extrinsic product properties in consumer studies. Food Quality and Preference 2017 ;Volum 56. s. 266-273
USN NMBU NOFIMA Untitled
 
31 Hersleth, Margrethe.
Eldre og sensorisk oppfattelse av mat. NTPs temadag mat & helse; 2017-02-02
NOFIMA Untitled
 
32 Hersleth, Margrethe.
Forsker på «våt ull»-smak. Bondebladet [Avis] 2017-11-09
NOFIMA Untitled
 
33 Hersleth, Margrethe.
Hvordan legge til rette for en sunn alderdom. NTP-Plattform; 2017-02-02 - 2017-02-02
NOFIMA Untitled
 
34 Hersleth, Margrethe.
SAUER SOM HUNDEMAT. Nordlys, an.no [Avis] 2017-11-02
NOFIMA Untitled
 
35 Hersleth, Margrethe.
Vil ta global posisjon. Sunnmørsposten [Avis] 2017-04-25
NOFIMA Untitled
 
36 Hersleth, Margrethe.
What characterizes the taste of local food?. Seminar i Produkutviklingsakademi Orkla; 2017-02-07 - 2017-02-07
NOFIMA Untitled
 
37 Hersleth, Margrethe; Myhrer, Kristine S..
Smak - Er det sant at smaken er som baken?. NRK2 Ekko [Radio] 2017-06-12
NOFIMA Untitled
 
38 Rognså, Guro Helgesdotter; Rathe, Morten; Petersen, Mikael Agerlin; Misje, Knut-Espen; Brüggemann, Dagmar Adeline; Hersleth, Margrethe; Sivertsvik, Morten; Risbo, Jens.
From wine to hollandaise sauce: Does the nature of the wine or wine reduction influence sensory attributes?. International Journal of Gastronomy and Food Science 2017 ;Volum 9. s. 75-87
NOFIMA Untitled
 
39 Rognså, Guro Helgesdotter; Rathe, Morten; Petersen, Mikael Agerlin; Misje, Knut-Espen; Hersleth, Margrethe; Sivertsvik, Morten; Risbo, Jens.
From wine to wine reduction: Sensory and chemical aspects. International Journal of Gastronomy and Food Science 2017 ;Volum 9. s. 62-74
NOFIMA Untitled
 
40 Varela, Paula; Berget, Ingunn; Hersleth, Margrethe; Carlehög, Mats; Asioli, Daniele; Næs, Tormod.
Projective mapping based on choice or preference: An affective approach to projective mapping. Food Research International 2017 ;Volum 100.(2) s. 241-251
NOFIMA Untitled
 
41 Vennerød, Frida Felicia; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Almli, Valerie Lengard; Hersleth, Margrethe.
Barn & Smak - En guide i barns smaksopplevelser og kosthold. : Nofima AS 2017 30 s.
NOFIMA Untitled
 
42 Vennerød, Frida Felicia; Hersleth, Margrethe; Nicklaus, Sophie; Almli, Valerie Lengard.
The magic water test. An affective paired comparison approach to evaluate taste sensitivity in pre-schoolers.. Food Quality and Preference 2017 ;Volum 58. s. 61-70
NOFIMA UiO Untitled
 
2016
43 Almli, Valerie Lengard; Kristiansen, Hanne; Hersleth, Margrethe; Nicklaus, S..
Investigating sensory sensitivity in preschoolers: the “magic water” test.. Food behaviors in young children: new perspectives; 2016-02-11 - 2016-02-11
NOFIMA NMBU Untitled
 
44 Almli, Valerie Lengard; Vennerød, Frida Felicia; Hersleth, Margrethe.
Does basic taste sensitivity play a role on preschoolers’ preferences for foods with characteristic taste profiles?. Eurosense; 2016-09-11 - 2016-09-14
NOFIMA UiO Untitled
 
45 Carlehög, Mats; Langsrud, Solveig; Myhrer, Kristine S.; Lea, Per; Hersleth, Margrethe.
Determining shelf life of raw salmon fillets by the sense of smell. Sjømat og helse-konferansen; 2016-09-14 - 2016-09-15
NOFIMA Untitled
 
46 Gonera, Antje; Hersleth, Margrethe.
InnoFood strategisk forskningsprogram. Møte LMD; 2016-12-14 - 2016-12-14
NOFIMA Untitled
 
47 Guerrero, L.; Claret, A.; Verbeke, Wim; Sulmont-Rossé, C.; Hersleth, Margrethe.
Innovation in Traditional Food Products: Does it make Sense?. I: Innovation Strategies in the Food Industry. Elsevier 2016 ISBN 978-0-12-803751-5. s. 77-91
NOFIMA Untitled
 
48 Heiniö, Raija-Liisa; Noort, Martijn W.J.; Katina, Kati; Alam, Samina A.; Sözer, Nesli; de Kock, Henriëtta L.; Hersleth, Margrethe; Poutanen, Kaisa S..
Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods - a review. Trends in Food Science & Technology 2016 ;Volum 47. s. 25-38
NOFIMA Untitled
 
49 Hersleth, Margrethe.
Brunette- og blondineøl til damene. Nationen [Avis] 2016-02-26
NOFIMA Untitled
 
50 Hersleth, Margrethe.
Egget er friskmeldt. dn.no [Avis] 2016-03-17
NOFIMA Untitled
 
    Vis neste liste