Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 84 << Previous 1 2    Next >>

2024
1 Wold, Anne-Berit; Suthaparan, Aruppillai; Gislerød, Hans Ragnar; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Mindre svinn i løkproduksjon. Gartneryrket 2024 ;Volume 1. p. 12-13
NOFIMA NMBU Untitled
 
2023
2 Tennøe, Anne Caroline Thomlevold; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Har frosne og ferske grønnsaker forskjellig næringsinnhold?. Smaksmagasinet [Business/trade/industry journal] 2023-01-03
NOFIMA Untitled
 
2022
3 Hagen, Sidsel Fiskaa.
By freezing vegetables quickly you preserve more of the nutrients. partner.sciencenorway.com [Internet] 2022-05-26
NOFIMA Untitled
 
4 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Frosne grønnsaker mer næringsrike enn kokte.. vi.no [Internet] 2022-03-26
NOFIMA Untitled
 
5 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Frosne og ferske grønnsaker nesten like sunne.. Horecanytt [Internet] 2022-03-28
NOFIMA Untitled
 
6 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Kun små forskjeller mellom frosne og ferske grønnsaker. nofima.no; lillemane.no [Internet] 2022-02-09
NOFIMA Untitled
 
7 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Nei, det er ikke store forskjeller på næring i frosne og ferske grønnsaker. forskning.no; nationen.no; Nationen; Bladet Vesterålen; [Journal] 2022-02-21
NOFIMA Untitled
 
8 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Nofima-forskere har undersøkt forskjeller i næringsinnhold mellom frosne og ferske grønnsaker.. Bladet Vesterålen [Journal] 2022-03-24
NOFIMA Untitled
 
9 Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Borge, Grethe Iren Andersen.
Impact of industrial freezing on quality attributes of carrot slices. Acta Horticulturae 2022 p. 301-308
NOFIMA Untitled
 
10 Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Borge, Grethe Iren Andersen; Grimsby, Sveinung.
Impact of industrial freezing on quality attributes of carrot slices. 31st International Horticultural Congress (IHC 2022); 2022-08-14 - 2022-08-19
NOFIMA Untitled
 
11 Larsen, Hanne; Hagen, Sidsel Fiskaa.
RootCause: WP5: Samspillet mellom emballasje og lagringsbetingelser for utvikling av tuppråte.. RootCause - Sluttseminar; 2022-10-26 - 2022-10-26
NOFIMA Untitled
 
12 Larsen, Hanne; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Samspillet mellom emballasje og lagringsbetingelser for utvikling av tuppråte i gulrøtter. Gartneryrket 2022 (11) p. 10-13
NOFIMA Untitled
 
2021
13 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Frys grønnsaker raskest mulig. Næringsnytte 2021 ;Volume 11. p. 36-36
NOFIMA Untitled
 
14 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Sunne, norske julegrønnsaker finner du i frysedisken. bygdekvinnelaget.no; abcnyheter.no [Internet] 2021-12-21
NOFIMA Untitled
 
15 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Vi et meir fryste grønsaker. nationen.no, Nationen [Internet] 2021-12-14
NOFIMA Untitled
 
16 Hagen, Sidsel Fiskaa; Hersleth, Stine Therese Alm.
Frosne norske grønnsaker – like sunne som ferske. Bygdekvinner [Journal] 2021-04-19
NOFIMA Untitled
 
17 Larsen, Hanne; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Derfor bør du ikke legge agurken i kjøleskapet. Fædrelandsvennen, fvn.no [Newspaper] 2021-10-05
NOFIMA Untitled
 
2020
18 Hagen, Sidsel Fiskaa; Larsen, Hanne.
Shelf life of broccoli in different packages stored under two temperature regimes. I: 1275 XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on Strategies and Technologies to Maintain Quality and Reduce Postharvest Losses. Istanbul: ISHS Acta Horticulturae 2020 ISBN 978-94-62612-73-0. p. 329-336
NOFIMA Untitled
 
19 Larsen, Hanne; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Shelf life of cauliflower in different packages stored under two temperature regimes. I: 1275 XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on Strategies and Technologies to Maintain Quality and Reduce Postharvest Losses. Istanbul: ISHS Acta Horticulturae 2020 ISBN 978-94-62612-73-0. p. 207-214
NOFIMA Untitled
 
20 Vågen, Ingunn Molund; Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Guren, Gerd; Myhrer, Kristine S.; Varela, Paula; Borge, Grethe Iren Andersen.
Kan vi styre kvalitet hos hodekål og blomkål med gjødsling?. Sluttseminar KålSmak; 2020-11-27
NOFIMA NIBIO Untitled
 
2019
21 Borge, Grethe Iren Andersen; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Frosne eller ferske. Fædrelandsvennen [Newspaper] 2019-06-18
NOFIMA Untitled
 
22 Borge, Grethe Iren Andersen; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Hva er sunnest av frosne eller ferske grønnsaker?. theworldnews.net, fvn.no [Internet] 2019-07-10
NOFIMA Untitled
 
23 Hagen, Sidsel Fiskaa.
GRØNT: Gårdsbruk i containere. OBOSbladet [Journal] 2019-02-01
NOFIMA Untitled
 
2018
24 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Brokkoli holder seg best i kjøleskapet. Nationen; nofima.no; forskning.no [Newspaper] 2018-01-22
NOFIMA Untitled
 
25 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Ny forskning viser hvordan du egentlig skal oppbevare brokkolien. adressa.no, aftenbladet.no, bt.no, fvn.no, aftenposten.no [Newspaper] 2018-03-19
NOFIMA Untitled
 
26 Hagen, Sidsel Fiskaa; Larsen, Hanne.
Shelf life of broccoli in different packages stored under two temperature regimes. IHC 2018: XXX. International Horticultural Congress; 2018-08-12 - 2018-08-16
NOFIMA Untitled
 
27 Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Timmerhaus, Gerrit; Borge, Grethe Iren Andersen.
Bioactives in broccoli flower buds: Effects of postharvest storage treatments explored by metabolomics, transcriptomics and targeted analyses. 2nd International Conference on Food Bioactives & Health; 2018-09-26 - 2018-09-28
NOFIMA Untitled
 
28 Larsen, Hanne; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Shelf life of cauliflower in different packages stored under two temperature regimes. IHC 2018: XXX. International Horticultural Congress; 2018-08-14 - 2018-08-14
NOFIMA Untitled
 
29 Mølmann, Jørgen; Hagen, Sidsel Fiskaa; Bengtsson, Gunnar; Johansen, Tor Jacob.
Influence of high latitude light conditions on sensory quality and contents of health and sensory-related compounds in swede roots (Brassica napus L. ssp. rapifera Metzg.). Journal of the Science of Food and Agriculture 2018 ;Volume 98.(3) p. 1117-1123
NOFIMA NIBIO Untitled
 
2017
30 Borge, Grethe Iren Andersen; Vågen, Ingunn Molund; Guren, Gerd; Vergara, Fredd; Schmidt, Gesine; Hagen, Sidsel Fiskaa; Myhrer, Kristine S.; Varela, Paula.
Mapping sensory quality and plant compounds to improve consumer choice of Brassica oleracea vegetables. Brassica 2017; 2017-05-22 - 2017-05-25
NIBIO NOFIMA Untitled
 
31 Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Timmerhaus, Gerrit; Borge, Grethe Iren Andersen.
Transcriptomics and metabolomics: Stress responses in broccoli flower buds during postharvest storage treatments. Brassica 2017; 2017-05-22 - 2017-05-25
NOFIMA Untitled
 
2016
32 Borge, Grethe Iren Andersen; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Triksene som gjør frukt og grønt enda sunnere. nrk.no [Internet] 2016-06-12
NOFIMA Untitled
 
33 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Ny studie: Sjokolade er bra for hjernen. vg.no [Internet] 2016-02-23
NOFIMA Untitled
 
34 Johansen, Tor Jacob; Hagen, Sidsel Fiskaa; Bengtsson, Gunnar; Mølmann, Jørgen.
Growth temperature affects sensory quality and contents of glucosinolates, vitamin C and sugars in swede roots (Brassica napus L. ssp. rapifera Metzg.). Food Chemistry 2016 ;Volume 196. p. 228-235
NIBIO NOFIMA Untitled
 
35 Rybarczyk, Anna.
Health-related compounds in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) as affected by postharvest temperature, light and UV-B irradiation. Ås: NMBU 2016 (ISBN 978-82-575-1334-4) 120 p.
NOFIMA NMBU Untitled
 
36 Rybarczyk, Anna; Bengtsson, Gunnar; Borge, Grethe Iren Andersen; Hagen, Sidsel Fiskaa; Wold, Anne-Berit; Hansen, Magnor Kåre.
Helsefremmende stoffer i brokkoli. Gartneryrket [Business/trade/industry journal] 2016-02-01
NOFIMA NMBU Untitled
 
37 Rybarczyk, Anna; Hagen, Sidsel Fiskaa; Borge, Grethe Iren Andersen; Bengtsson, Gunnar; Hansen, Magnor Kåre; Wold, Anne-Berit.
Glucosinolates in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) as affected by postharvest temperature and radiation treatments. Postharvest Biology and Technology 2016 ;Volume 116. p. 16-25
NMBU NOFIMA Untitled
 
38 Rybarczyk, Anna; Wold, Anne-Berit; Bengtsson, Gunnar; Borge, Grethe Iren Andersen; Hansen, Magnor Kåre; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) flower buds as affected by postharvest temperature and radiation treatments. Postharvest Biology and Technology 2016 ;Volume 116. p. 105-114
NOFIMA NMBU Untitled
 
39 Steindal, Anne Linn Hykkerud; Johansen, Tor Jacob; Bengtsson, Gunnar; Hagen, Sidsel Fiskaa; Mølmann, Jørgen.
Impact of pre-harvest light spectral properties on health- and sensory-related compounds in broccoli florets. Journal of the Science of Food and Agriculture 2016 ;Volume 96.(6) p. 1974-1981
NOFIMA NIBIO Untitled
 
2015
40 Hagen, Sidsel Fiskaa.
6 grunner til at du ikke bør skrelle eplene. sol.no [Internet] 2015-06-01
NOFIMA Untitled
 
41 Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Borge, Grethe Iren Andersen; Bengtsson, Gunnar.
Phytochemical content in broccoli flower buds during postharvest storage and light treatments. Acta Horticulturae 2015 ;Volume 1106. p. 61-66
NOFIMA Untitled
 
42 Schmidt, Gesine; Hagen, Sidsel Fiskaa; Liland, Kristian Hovde; Borge, Grethe Iren Andersen.
Metabolomics for quality analyses of plant foods. Bioforsk konferanse; 2015-02-04 - 2015-02-05
NOFIMA NMBU Untitled
 
43 Øvsthus, Ingunn; Breland, Tor Arvid; Hagen, Sidsel Fiskaa; Brandt, Kirsten; Wold, Anne-Berit; Bengtsson, Gunnar; Seljåsen, Randi.
Effects of organic and waste-derived fertilizers on yield, nitrogen and glucosinolate contents, and sensory quality of broccoli (Brassica oleracea L. var. italica). Journal of Agricultural and Food Chemistry 2015 ;Volume 63.(50) p. 10757-10767
NIBIO NOFIMA NMBU Untitled
 
2014
44 Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Borge, Grethe Iren Andersen; Bengtsson, Gunnar.
Phytochemical Content in Broccoli Flower Buds During Postharvest Storage and Light Treatments. 29th International Horticultural Congress; 2014-08-17 - 2014-08-22
NOFIMA Untitled
 
45 Rybarczyk, Anna; Hansen, Magnor Kåre; Wold, Anne-Berit; Hagen, Sidsel Fiskaa; Borge, Grethe Iren Andersen; Bengtsson, Gunnar.
Vitamin C in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) flower buds as affected by postharvest light, UV-B irradiation and temperature. Postharvest Biology and Technology 2014 ;Volume 98. p. 82-89
NOFIMA NMBU Untitled
 
46 Schmidt, Gesine; Liland, Kristian Hovde; Johansen, Silje; Hagen, Sidsel Fiskaa; Bengtsson, Gunnar; Borge, Grethe Iren Andersen.
Identifisering av planteresponser ved klimaendringer – metabolomics-studier av brokkoli dyrket ved ulike breddegrader. Northern Vegs sluttseminar; 2014-04-10
NOFIMA Untitled
 
2013
47 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Derfor bør du spise epler. godt.no [Internet] 2013-09-23
NOFIMA Untitled
 
48 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Derfor skal du spise æbler. ekstrabladet.dk [Internet] 2013-09-24
NOFIMA Untitled
 
49 Hagen, Sidsel Fiskaa.
EPLE - Epler er godt for kroppen og hodet, og kan bidra til rent drikkevann. VG [Newspaper] 2013-08-31
NMBU Untitled
 
50 Hagen, Sidsel Fiskaa.
Lyst til å spise opp - Eple. VG [Newspaper] 2013-08-31
NOFIMA Untitled
 
    Show next list