2024
|
1. |
Grimsby, Sveinung. Knowledge bases, innovation and sustainability - When tradition meets novelty in the food industry. Trends in Food Science & Technology 2024 ;Volume 144. p. 1-7 NOFIMA
Untitled
|
|
2. |
Grimsby, Sveinung; Almli, Valerie Lengard. Forskning som skal halvere brødsvinnet - Prosjektet Bread Rescuers. Cerealfagdagen 2024: Innovativt, sunt og bærekraftig; 2024-03-13 - 2024-03-13 NOFIMA
Untitled
|
2023
|
3. |
Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung. Forskning skal halvere brødsvinn. Dagligvarehandelen [Internet] 2023-12-19 NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung. Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge. Byavisatonsberg [Internet] 2023-12-19 NOFIMA
Untitled
|
|
5. |
Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung. Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet. Radio Nordkapp; Nofima [Internet] 2023-12-19 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung. Skal halvere brødsvinnet - Utfordrer returordningen. Bakeri.net [Internet] 2023-12-19 NOFIMA
Untitled
|
|
7. |
Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung; Hægermark, Wenche Aale. Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet. NTB Kommunikasjon [Internet] 2023-12-19 NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Grimsby, Sigurd Ekeli; Pedersen, Mads Erling; Grimsby, Sveinung. The camera never lies? –An analysis of smartphones AI-powered cameras. XXXI V ISPIM INNOVATION CONFERENCE Innovation and Circular Economy; 2023-06-04 - 2023-06-07 NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Grimsby, Sveinung. Energi-innovasjon i krisetider. nationen.no 2023 NOFIMA
Untitled
|
|
10. |
Grimsby, Sveinung. How disruption influences food innovation. XXXI V ISPIM INNOVATION CONFERENCE Innovation and Circular Economy; 2023-06-04 - 2023-06-07 NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Grimsby, Sveinung. Mulighetsrom for bruk av norske proteinvekster til mat. KORN 2023; 2023-02-15 - 2023-02-16 NOFIMA
Untitled
|
|
12. |
Grimsby, Sveinung; Hægermark, Wenche Aale. Digitale løsninger for små og mellomstore gårder. Nofima.no [Internet] 2023-08-07 NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Grimsby, Sveinung; Knutsen, Svein Halvor. Belgvekster - en kilde til funksjonelle proteiner. Bondebladet 2023 NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Grimsby, Sveinung; Ottmann-Knoph, Astrid. Satser på pizza-automat i Asker. Budstikka [Newspaper] 2023-12-16 NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Hægermark, Wenche Aale; Grimsby, Sveinung. Digital solutions to empower small and medium-sized farms. Sciencenorway [Internet] 2023-07-08 NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Kristiansen, Nina; Grimsby, Sveinung. Dette er alt du kan spise av rødt kjøtt i uka med de nye kostrådene. Forskning.no [Internet] 2023-06-18 NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Soldal, Gunhild Aaslie; Grimsby, Sigurd Ekeli; Grimsby, Sveinung. KANTARELL-TOAST MED SALT OG PEPPER. utemagasinet.no [Internet] 2023-10-10 NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Uhlen, Anne Kjersti; Grimsby, Sveinung. Norske belgvekster på norske middagsbord?. Fagmøte med smakstesting; 2023-10-17 - 2023-10-17 NOFIMA NMBU
Untitled
|
2022
|
19. |
Aaby, Kjersti; Amundsen, Mathias Rudolf; Grimsby, Sveinung. Norsk tyttebær bør utnyttes bedre, og mulighetene finnes. Nofima AS [Internet] 2022-09-15 NOFIMA
Untitled
|
|
20. |
Aaby, Kjersti; Grimsby, Sveinung. Tyttebær - en mulig helsebombe. Næringsnytte 2022 ;Volume 12. p. 20-- NOFIMA
Untitled
|
|
21. |
Alm, Siril; Aadland, Eli Kristin; Almli, Valerie Lengard; Capodistrias, Paula; Grimsby, Gard Sveinung; Nordbø, Torunn Karlsen; Schrøder, Anne Marie; Skallerud, Wenche; Elstad Stensgård, Aina; Wergedahl, Hege; Østergaard, Sofie. Kan kornkrisen redde flere brød?. Nettavisen 2022 UiT NORSUS HVL NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Alm, Siril; Almli, Valerie Lengard; Capodistrias, Paula Victoria; Grimsby, Gard Sveinung; Nordbø, Torunn; Schrøder, Anne Marie; Skallerud, Wenche; Stensgård, Aina; Wergbedahl, Hege; Østergaard, Sofie. Vi kaster 104 millioner brød i året. Kan kornkrisen endre det?. Nettavisen 2022 UiT NOFIMA
Untitled
|
|
23. |
Grimsby, Gard Sveinung. Bærekraft er trolig den viktigste innovasjonsdriveren for matprodusenter.. Nofima.no; byavistonsberg; radio nordkapp; convenience [Internet] 2022-03-16 NOFIMA
Untitled
|
|
24. |
Grimsby, Gard Sveinung. Norske forbrukere vil ha norsk mat, ikke bare norsk kjøtt.. Nationen [Internet] 2022-01-28 NOFIMA
Untitled
|
|
25. |
Grimsby, Gard Sveinung; Aaby, Kjersti; Amundsen, Mathias Rudolf; Martinussen, Inger. Nye muligheter for tyttebær. Nationen 2022 p. 18-19 NOFIMA NIBIO
Untitled
|
|
26. |
Grimsby, Gard Sveinung; Gonera, Antje. Innovasjon i krisetider. Innomag 2022 NOFIMA
Untitled
|
|
27. |
Grimsby, Gard Sveinung; Gonera, Antje. Innovasjon i krisetider. Nationen 2022 NOFIMA
Untitled
|
|
28. |
Grimsby, Gard Sveinung; Gulbrandsen, Magnus. European novel food, patents and brokers of knowledge. British Food Journal 2022 ;Volume 124.(6) p. 1959-1974 NOFIMA UiO
Untitled
|
|
29. |
Grimsby, Gard Sveinung; Hersleth, Stine Therese Alm; de Jong, Kirsty. How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry. The XXXIII ISPIM Innovation Conference "Innovating in a Digital World"; 2022-06-05 - 2022-06-08 NOFIMA
Untitled
|
|
30. |
Grimsby, Gard Sveinung; Hersleth, Stine Therese Alm; de Jong, Kirsty. How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry. I: The XXXIII ISPIM Innovation Conference "Innovating in a Digital World". ISPIM Lappeenranta University of Technology Press 2022 ISBN 978-952-335-694-8. p. - NOFIMA
Untitled
|
|
31. |
Grimsby, Gard Sveinung; Milford, Anna Birgitte. Norske forbrukere vil ha norsk mat, ikke bare norsk kjøtt. Nationen 2022 NOFIMA NIBIO
Untitled
|
|
32. |
Grimsby, Sveinung. knowledge bases affect product development in the food system. ?; 2022-11-18 NOFIMA
Untitled
|
|
33. |
Grimsby, Sveinung; Johannessen, Tom Chr.; Sahlstrøm, Stefan. Hvorfor etterligner vegetarmaten kjøtt?. forskning.no, fagpressenytt.no [Internet] 2022-10-11 NOFIMA
Untitled
|
|
34. |
Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Borge, Grethe Iren Andersen; Grimsby, Sveinung. Impact of industrial freezing on quality attributes of carrot slices. 31st International Horticultural Congress (IHC 2022); 2022-08-14 - 2022-08-19 NOFIMA
Untitled
|
2021
|
35. |
Grimsby, Gard Sveinung; Gonera, Antje; Ueland, Øydis. Salgsutvikling for nye plantebaserte produkter. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-702-0) 39 p. Nofima rapportserie(39/2021) NOFIMA
Untitled
|
|
36. |
Grimsby, Gard Sveinung. Radical innovation in a conservative industry. Selected cases of new product development in the Norwegian food industry. Oslo: University of Oslo 2021 107 p. Doktoravhandling, Universitetet i Oslo(850) NOFIMA UiO
Untitled
|
|
37. |
Grimsby, Sveinung. Matbransjen lykkes bedre med innovasjon ved åpenhet og samhandling. forskning.no [Internet] 2021-06-16 NOFIMA
Untitled
|
|
38. |
Grimsby, Sveinung. Novel Food, regulatory and impact of innovation.. Cultured Meat workshop for stakeholders - Opportunities for the Nordic Countries; 2021-04-12 NOFIMA
Untitled
|
|
39. |
Grimsby, Sveinung. Radikal innovasjon i en konservativ næring. Nationen 2021 NOFIMA
Untitled
|
|
40. |
Pedersen, Mads Erling; Grimsby, Sveinung. Forbrukere vil ikke ha økologiske epler pakket i plast. Nationen 2021 NOFIMA
Untitled
|
2020
|
41. |
Grimsby, Gard Sveinung. New novel food regulation and collaboration for innovation. British Food Journal 2020 ;Volume 123.(1) p. 245-259 NOFIMA
Untitled
|
2019
|
42. |
Grimsby, Gard Sveinung. The paradox of openness: The case of EU Novel Food policy and patents. I: Proceedings of the XXX ISPIM Innovation Conference. ISPIM Lappeenranta University of Technology Press 2019 ISBN 978-952-335-351-0. NOFIMA
Untitled
|
|
43. |
Grimsby, Gard Sveinung. The paradox of openness: The case of EU Novel Food policy and patents. XXX ISPIM Innovation Conference; 2019-06-16 - 2019-06-19 NOFIMA
Untitled
|
|
44. |
Grimsby, Gard Sveinung; Kure, Cathrine F.. How open is food innovation? -The crispbread case. British Food Journal 2019 ;Volume 121.(4) p. 950-963 NOFIMA
Untitled
|
|
45. |
Grimsby, Sveinung. Novel Food policy and openness. NORSI Student Research Conference 2019; 2019-01-17 - 2019-01-18 NOFIMA
Untitled
|
|
46. |
Kirkhus, Bente; Afseth, Nils Kristian; Borge, Grethe Iren Andersen; Grimsby, Gard Sveinung; Steppeler, Christina; Krona, Annika; Langton, Maud. Increased release of carotenoids and delayed in vitro lipid digestion of high pressure homogenized tomato and pepper emulsions. Food Chemistry 2019 ;Volume 285. p. 282-289 NOFIMA
Untitled
|
2018
|
47. |
Grimsby, Gard Sveinung. Helt ny type emballasje. Telen [Newspaper] 2018-09-19 NOFIMA
Untitled
|
|
48. |
Grimsby, Gard Sveinung. Mangfoldig fruktdyrking på Jønsi Gård. agropub.no [Internet] 2018-08-16 NOFIMA
Untitled
|
|
49. |
Grimsby, Gard Sveinung. Regulating innovation - Novel Food policy and openness. ISPIM Connects; 2018-12-02 - 2018-12-05 NOFIMA
Untitled
|
|
50. |
Grimsby, Gard Sveinung. Regulating innovation - Novel Food policy and openness. I: Proceedings of ISPIM Connects Fukuoka 2018. ISPIM Lappeenranta University of Technology Press 2018 ISBN 978-952-335-221-6. NOFIMA
Untitled
|