Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 109 << Previous 1 2 3    Next >>

2024
1 Grimsby, Sveinung.
Knowledge bases, innovation and sustainability - When tradition meets novelty in the food industry. Trends in Food Science & Technology 2024 ;Volume 144. p. 1-7
NOFIMA Untitled
 
2 Grimsby, Sveinung; Almli, Valerie Lengard.
Forskning som skal halvere brødsvinnet - Prosjektet Bread Rescuers. Cerealfagdagen 2024: Innovativt, sunt og bærekraftig; 2024-03-13 - 2024-03-13
NOFIMA Untitled
 
2023
3 Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung.
Forskning skal halvere brødsvinn. Dagligvarehandelen [Internet] 2023-12-19
NOFIMA Untitled
 
4 Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung.
Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge. Byavisatonsberg [Internet] 2023-12-19
NOFIMA Untitled
 
5 Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung.
Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet. Radio Nordkapp; Nofima [Internet] 2023-12-19
NOFIMA Untitled
 
6 Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung.
Skal halvere brødsvinnet - Utfordrer returordningen. Bakeri.net [Internet] 2023-12-19
NOFIMA Untitled
 
7 Almli, Valerie Isabelle Lengard; Grimsby, Sveinung; Hægermark, Wenche Aale.
Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet. NTB Kommunikasjon [Internet] 2023-12-19
NOFIMA Untitled
 
8 Grimsby, Sigurd Ekeli; Pedersen, Mads Erling; Grimsby, Sveinung.
The camera never lies? –An analysis of smartphones AI-powered cameras. XXXI V ISPIM INNOVATION CONFERENCE Innovation and Circular Economy; 2023-06-04 - 2023-06-07
NOFIMA Untitled
 
9 Grimsby, Sveinung.
Energi-innovasjon i krisetider. nationen.no 2023
NOFIMA Untitled
 
10 Grimsby, Sveinung.
How disruption influences food innovation. XXXI V ISPIM INNOVATION CONFERENCE Innovation and Circular Economy; 2023-06-04 - 2023-06-07
NOFIMA Untitled
 
11 Grimsby, Sveinung.
Mulighetsrom for bruk av norske proteinvekster til mat. KORN 2023; 2023-02-15 - 2023-02-16
NOFIMA Untitled
 
12 Grimsby, Sveinung; Hægermark, Wenche Aale.
Digitale løsninger for små og mellomstore gårder. Nofima.no [Internet] 2023-08-07
NOFIMA Untitled
 
13 Grimsby, Sveinung; Knutsen, Svein Halvor.
Belgvekster - en kilde til funksjonelle proteiner. Bondebladet 2023
NOFIMA Untitled
 
14 Grimsby, Sveinung; Ottmann-Knoph, Astrid.
Satser på pizza-automat i Asker. Budstikka [Newspaper] 2023-12-16
NOFIMA Untitled
 
15 Hægermark, Wenche Aale; Grimsby, Sveinung.
Digital solutions to empower small and medium-sized farms. Sciencenorway [Internet] 2023-07-08
NOFIMA Untitled
 
16 Kristiansen, Nina; Grimsby, Sveinung.
Dette er alt du kan spise av rødt kjøtt i uka med de nye kostrådene. Forskning.no [Internet] 2023-06-18
NOFIMA Untitled
 
17 Soldal, Gunhild Aaslie; Grimsby, Sigurd Ekeli; Grimsby, Sveinung.
KANTARELL-TOAST MED SALT OG PEPPER. utemagasinet.no [Internet] 2023-10-10
NOFIMA Untitled
 
18 Uhlen, Anne Kjersti; Grimsby, Sveinung.
Norske belgvekster på norske middagsbord?. Fagmøte med smakstesting; 2023-10-17 - 2023-10-17
NOFIMA NMBU Untitled
 
2022
19 Aaby, Kjersti; Amundsen, Mathias Rudolf; Grimsby, Sveinung.
Norsk tyttebær bør utnyttes bedre, og mulighetene finnes. Nofima AS [Internet] 2022-09-15
NOFIMA Untitled
 
20 Aaby, Kjersti; Grimsby, Sveinung.
Tyttebær - en mulig helsebombe. Næringsnytte 2022 ;Volume 12. p. 20--
NOFIMA Untitled
 
21 Alm, Siril; Aadland, Eli Kristin; Almli, Valerie Lengard; Capodistrias, Paula; Grimsby, Gard Sveinung; Nordbø, Torunn Karlsen; Schrøder, Anne Marie; Skallerud, Wenche; Elstad Stensgård, Aina; Wergedahl, Hege; Østergaard, Sofie.
Kan kornkrisen redde flere brød?. Nettavisen 2022
UiT NORSUS HVL NOFIMA Untitled
 
22 Alm, Siril; Almli, Valerie Lengard; Capodistrias, Paula Victoria; Grimsby, Gard Sveinung; Nordbø, Torunn; Schrøder, Anne Marie; Skallerud, Wenche; Stensgård, Aina; Wergbedahl, Hege; Østergaard, Sofie.
Vi kaster 104 millioner brød i året. Kan kornkrisen endre det?. Nettavisen 2022
UiT NOFIMA Untitled
 
23 Grimsby, Gard Sveinung.
Bærekraft er trolig den viktigste innovasjonsdriveren for matprodusenter.. Nofima.no; byavistonsberg; radio nordkapp; convenience [Internet] 2022-03-16
NOFIMA Untitled
 
24 Grimsby, Gard Sveinung.
Norske forbrukere vil ha norsk mat, ikke bare norsk kjøtt.. Nationen [Internet] 2022-01-28
NOFIMA Untitled
 
25 Grimsby, Gard Sveinung; Aaby, Kjersti; Amundsen, Mathias Rudolf; Martinussen, Inger.
Nye muligheter for tyttebær. Nationen 2022 p. 18-19
NOFIMA NIBIO Untitled
 
26 Grimsby, Gard Sveinung; Gonera, Antje.
Innovasjon i krisetider. Innomag 2022
NOFIMA Untitled
 
27 Grimsby, Gard Sveinung; Gonera, Antje.
Innovasjon i krisetider. Nationen 2022
NOFIMA Untitled
 
28 Grimsby, Gard Sveinung; Gulbrandsen, Magnus.
European novel food, patents and brokers of knowledge. British Food Journal 2022 ;Volume 124.(6) p. 1959-1974
NOFIMA UiO Untitled
 
29 Grimsby, Gard Sveinung; Hersleth, Stine Therese Alm; de Jong, Kirsty.
How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry. The XXXIII ISPIM Innovation Conference "Innovating in a Digital World"; 2022-06-05 - 2022-06-08
NOFIMA Untitled
 
30 Grimsby, Gard Sveinung; Hersleth, Stine Therese Alm; de Jong, Kirsty.
How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry. I: The XXXIII ISPIM Innovation Conference "Innovating in a Digital World". ISPIM Lappeenranta University of Technology Press 2022 ISBN 978-952-335-694-8. p. -
NOFIMA Untitled
 
31 Grimsby, Gard Sveinung; Milford, Anna Birgitte.
Norske forbrukere vil ha norsk mat, ikke bare norsk kjøtt. Nationen 2022
NOFIMA NIBIO Untitled
 
32 Grimsby, Sveinung.
knowledge bases affect product development in the food system. ?; 2022-11-18
NOFIMA Untitled
 
33 Grimsby, Sveinung; Johannessen, Tom Chr.; Sahlstrøm, Stefan.
Hvorfor etterligner vegetar­maten kjøtt?. forskning.no, fagpressenytt.no [Internet] 2022-10-11
NOFIMA Untitled
 
34 Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Borge, Grethe Iren Andersen; Grimsby, Sveinung.
Impact of industrial freezing on quality attributes of carrot slices. 31st International Horticultural Congress (IHC 2022); 2022-08-14 - 2022-08-19
NOFIMA Untitled
 
2021
35 Grimsby, Gard Sveinung; Gonera, Antje; Ueland, Øydis.
Salgsutvikling for nye plantebaserte produkter. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-702-0) 39 p. Nofima rapportserie(39/2021)
NOFIMA Untitled
 
36 Grimsby, Gard Sveinung.
Radical innovation in a conservative industry. Selected cases of new product development in the Norwegian food industry. Oslo: University of Oslo 2021 107 p. Doktoravhandling, Universitetet i Oslo(850)
NOFIMA UiO Untitled
 
37 Grimsby, Sveinung.
Matbransjen lykkes bedre med innovasjon ved åpenhet og samhandling. forskning.no [Internet] 2021-06-16
NOFIMA Untitled
 
38 Grimsby, Sveinung.
Novel Food, regulatory and impact of innovation.. Cultured Meat workshop for stakeholders - Opportunities for the Nordic Countries; 2021-04-12
NOFIMA Untitled
 
39 Grimsby, Sveinung.
Radikal innovasjon i en konservativ næring. Nationen 2021
NOFIMA Untitled
 
40 Pedersen, Mads Erling; Grimsby, Sveinung.
Forbrukere vil ikke ha økologiske epler pakket i plast. Nationen 2021
NOFIMA Untitled
 
2020
41 Grimsby, Gard Sveinung.
New novel food regulation and collaboration for innovation. British Food Journal 2020 ;Volume 123.(1) p. 245-259
NOFIMA Untitled
 
2019
42 Grimsby, Gard Sveinung.
The paradox of openness: The case of EU Novel Food policy and patents. I: Proceedings of the XXX ISPIM Innovation Conference. ISPIM Lappeenranta University of Technology Press 2019 ISBN 978-952-335-351-0.
NOFIMA Untitled
 
43 Grimsby, Gard Sveinung.
The paradox of openness: The case of EU Novel Food policy and patents. XXX ISPIM Innovation Conference; 2019-06-16 - 2019-06-19
NOFIMA Untitled
 
44 Grimsby, Gard Sveinung; Kure, Cathrine F..
How open is food innovation? -The crispbread case. British Food Journal 2019 ;Volume 121.(4) p. 950-963
NOFIMA Untitled
 
45 Grimsby, Sveinung.
Novel Food policy and openness. NORSI Student Research Conference 2019; 2019-01-17 - 2019-01-18
NOFIMA Untitled
 
46 Kirkhus, Bente; Afseth, Nils Kristian; Borge, Grethe Iren Andersen; Grimsby, Gard Sveinung; Steppeler, Christina; Krona, Annika; Langton, Maud.
Increased release of carotenoids and delayed in vitro lipid digestion of high pressure homogenized tomato and pepper emulsions. Food Chemistry 2019 ;Volume 285. p. 282-289
NOFIMA Untitled
 
2018
47 Grimsby, Gard Sveinung.
Helt ny type emballasje. Telen [Newspaper] 2018-09-19
NOFIMA Untitled
 
48 Grimsby, Gard Sveinung.
Mangfoldig fruktdyrking på Jønsi Gård. agropub.no [Internet] 2018-08-16
NOFIMA Untitled
 
49 Grimsby, Gard Sveinung.
Regulating innovation - Novel Food policy and openness. ISPIM Connects; 2018-12-02 - 2018-12-05
NOFIMA Untitled
 
50 Grimsby, Gard Sveinung.
Regulating innovation - Novel Food policy and openness. I: Proceedings of ISPIM Connects Fukuoka 2018. ISPIM Lappeenranta University of Technology Press 2018 ISBN 978-952-335-221-6.
NOFIMA Untitled
 
    Show next list